10.1 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSport„Speranțele“ Universității, în teste

„Speranțele“ Universității, în teste

În timp ce prima echipă a Universității Craiova are meci în Liga I contra lui Sepsi Sfântu Gheorghe, celelalte formații ale principalului club din Bănie continuă seria partidelor amicale pe baza sportivă „Aripile“. „Satelitul“ condus de Corneliu Papură și Mugur Gușatu întâlnește sâmbătă, de la ora 12.00, pe Flacăra Horezu, liderul Ligii a IV-a Vâlcea. Acesta este al treilea amical susținut de Universitatea II Craiova, divizionara C învingând în primele două teste, în ordine, pe Petrolul Bustuchin, scor 6-0, și Atletic Bradu, scor 2-0.
La rândul său, formația de juniori sub 19 ani, antrenată de Florin Șoavă, va susține un meci de verificare în compania echipei similare de la LPS Slatina, primul fluier fiind programat la ora 14.30, meciul fiind „mutat” în orașul de pe malul Oltului. Până acum, Universitatea U19 a câștigat un amical, scor 3-1 cu CSJ Știința U Craiova U19, și a pierdut unul, 1-3 cu Academia „Gică Popescu“ U19.
Victorii pe linie au obținut până acum juniorii sub 17 ani ai Științei. Trupa lui Dragoș Bon, lider la Liga Elitelor U17, a depășit cu 11-0 pe CSJ Știința U Craiova U17 și cu 2-1 pe Amărăștii de Jos, iar acum urmează un test împotriva celor de la Ajax Dobrotești, meciul fiind programat sâmbătă, de la ora 10.00.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS