17.8 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbal / Tricolorii lui Mogoșanu, victorioși în fața Ciprului

Fotbal / Tricolorii lui Mogoșanu, victorioși în fața Ciprului

Reprezentativa Under 16 a României, formată din jucători născuți începând cu 1 ianuarie 2002, a câștigat astăzi un prim joc de pregătire în fața selecționatei similare a Ciprului, informează frf.ro. Meciul s-a disputat pe stadionul „Pyrgos Community” din Limassol și a fost câștigat cu 3-2 de tricolorii.
Ciprioții au condus la pauză cu 2-1, deși România a fost cea care a deschis scorul încă din minutul 2. Peto a trimis din prima în plasă după o minge scoasă din banda dreaptă de Pitu. Gazdele au revenit rapid printr-un gol marcat în minutul 4, dintr-un penalti făcut de Dicu, și au trecut la conducere în minutul 33.
În partea secundă, în minutul 49, Peto i-a pasat excelent lui Crivac, care a reluat sub bară din nouă metri, și același Peto, omul meciului, a înscris golul victoriei în prelungiri. În minutul 80+3, acesta a pătruns în banda dreapta și a finalizat la colțul lung pentru o victorie meritată a tricolorilor care au ratat alte șapte ocazii importante de a înscrie.
Selecționerul României, craioveanul Daniel Mogoșanu, a utilizat următorii jucători: Sava – Grosu, Toma (’78, Chilili), Dicu, Florică – Crivac, Grameni – Pitu (’78, Iurea), Peto, Bani (’58, Stoica) – Corbeanu (’58, Suciu).
Revanșa dintre cele două reprezentative va avea loc joi, 8 februarie, de la 14.00, tot pe arena din Limassol.
Actuala reprezentativă U16 a României va debuta în preliminariile Campionatului European U17 în toamna anului 2018.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS