12 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbal / „Leii“ lui Bon, la a doua victorie în amicale

Fotbal / „Leii“ lui Bon, la a doua victorie în amicale

Echipa de juniori sub 17 ani a Universității Craiova a bifat al doilea succes, din tot atâtea meciuri de verificare susținute în această iarnă. După ce au umilit echipa similară a CSJ-ului, învingând-o cu 11-0, alb-albaștrii pregătiți de Dragoș Bon au trecut astăzi, pe stadionul „Aripile“, cu 2-1, și de formația județeană Amărăștii de Jos, compusă din foști jucători cu experiență din primele eșaloane. „Speranțele“ Craiovei au marcat în prima repriză prin Simon și Moldovan, replica formației oaspete venind în partea a doua a întâlnirii prin Florin Cimpoeru.

Antrenorul Dragoș Bon a început meciul cu următorul unsprezece: Preduț – Dobre, Ionescu, Rezeanu – Sîrbu, Guță, Moga, Pătulea – Moldovan, Nițu, Simon. Pe parcurs i-a mai introdus pe: Manea, Poenaru – Nițuică, G. Negrea, T. Negrea, Cristea, Boștină și Baiaram.

Următorul test al Universității Craiova U17, lider la Liga Elitelor U17 – seria Vest, va avea loc sâmbătă, de la ora 10.00, tot pe stadionul „Aripile“, împotriva formației de juniori Under 19 a Academiei „Gică Popescu“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS