22 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăSportBăieții lui Pascu au bătut campioana

Băieții lui Pascu au bătut campioana

Echipa masculină de volei SCM-U Craiova a câștigat ieri, pe teren propriu, derbiul etapei a 17-a din Divizia A1 cu ACSVM Zalău, cu scorul de 3-1 (18-25, 25-22, 25-15, 25-16). Meciul a pus față în față campioana din sezonul trecut, Zalău, și echipa vicecampioană – Craiova, formații care în prezent au clasări în afara podiumului. Sălăjenii se află pe locul cinci, cu 33 de puncte, iar Craiova – un loc mai jos, având cu trei puncte mai puțin. „Am început meciul mai slab, dar important este cum am terminat. Continuăm seria victoriilor. Sunt mulțumit de evoluția băieților, mai puțin în primul set, când parcă nu au avut încredere în ei. Cu excepția primului set, eu zic că am câștigat clar acest meci. Este o luptă teribilă pentru puncte, fiecare meci poate fi capital pentru orice echipă“, a spus la finalul meciului antrenorul oltenilor, Dan Pascu.
Runda următoare, Bogdan Ene şi colegii săi, care au câștigat toate cele patru meciuri disputate în 2018, vor întâlni în deplasare pe Unirea Dej. Partida va avea loc sâmbătă, de la ora 18.00.

Steaua le-a întrerupt șirul victoriilor

După o serie bună, cu patru victorii consecutive, baschetbaliștii de la SCM-U Craiova au fost învinși ieri, în deplasare, de Steaua CSM București, cu scorul de 90-79, într-o partidă contând pentru etapa a 16-a din Liga Națională. Pentru formația olteană au evoluat jucătorii: Vîrnă 5 puncte, Martinic 11, Siriscevic 14, Aleksandrov 12, Samuels 9, Orbeanu 3, Reed 12, Paasoja 13. Craiovenii, care au acum șapte victorii, șase înfrângeri și un meci mai puțin disputat, vor evolua runda următoare, miercuri, acasă, cu Oradea, de la ora 18.15 (DigiSport).

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS