6.7 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportHandbal (f) - Burcea: Fetele s-au apărat bine în meciul cu Brăila

Handbal (f) – Burcea: Fetele s-au apărat bine în meciul cu Brăila

Nikolic (la minge) și colegele sale au obținut aseară a noua victorie în acest sezon (foto: Claudiu Tudor)
Nikolic (la minge) și colegele sale au obținut aseară a noua victorie în acest sezon (foto: Claudiu Tudor)

Handbalistele de la SCM Craiova au încheiat turul campionatului cu victorie. Oltencele au trecut aseară pe teren propriu de Dunărea Brăila cu scorul de 22-16 (9-6). Antrenorul principal al oltencelor, Bogdan Burcea, s-a arătat mulțumit de prestația echipei sale în faza de apărare: „Am primit 16 goluri azi: 4 din 7 metri, 4 pe fazele rapide, la care se adaugă încă opt goluri. Eu zic că fetele s-au apărat bine în acest meci. Mulțumim suporterilor minunați, care au venit în număr mare la un meci în mijlocul săptămânii și ne-au purtat spre victorie”.
Pentru SCM au jucat: Dumanska, Stanciu – Florianu 7, Nikolic 4, Elisei 4, Klikovac 2, Pricopi 2, Trifunovic 1, Șelaru 1, Țicu 1, Vizitiu, Colac, Popescu, Stoican.
Și tehnicianul oaspetelor, Florentin Pera, care nu a putut sta pe bancă, fiind suspendat, și a văzut meciul din tribună, a recunoscut superioritatea echipei din Bănie. „Ne așteptam să avem meci greu la Craiova, din prisma adversarului. SCM a fost echipa mai valoroasă, are și alt obiectiv, se luptă pentru primele trei locuri. Noi suntem într-un an de reconstrucție, încercăm să formăm o echipă tânără, de viitor și în următorul sezon să ne batem pentru cupele europene.
Felicit Craiova, dar și echipa mea, care în prima repriză au stat aproape, două trei goluri, pe final Craiova s-a desprins la patru-cinci goluri și am băgat și fetele foarte tinere. Avem vreo șase-șapte jucătoare până în 21 de ani”, a spus Pera.
În urma acestui succes, elevele lui Bogdan Burcea s-au apropiat, din nou, la un punct de ocupanta locului doi în Liga Florilor, HCM Vâlcea.
Sâmbătă, SCM Craiova va jucat tot acasă, în Polivalentă, cu Kuban Krasnodar, în etapa a patra din grupa A a Cupei EHF.
Meciul va începe la ora 16.30.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS