10.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportAlb-albaștrii își măsoară forțele cu Lechia Gdansk

Alb-albaștrii își măsoară forțele cu Lechia Gdansk

Universitatea Craiova se pregătește să susțină cel de-al doilea meci amical din cadrul stagiului din Antalya. Alb-albaștrii întâlnesc duminică, de la ora 16.00, în incinta bazei sportive a hotelului „Papillon“, pe Lechia Gdansk, formație care ocupă locul 11 în prima ligă poloneză.
Lechia este un club fondat în 1945 și s-a numit inițial Klub Sportowy Biura Odbudowy Portów „Baltia“, iar la actuala titulatură s-a ajuns anul următor. Polonezii se pot mândri cu o Cupă și o SuperCupă, ambele obținute în anul 1983.
Antrenorul principal al Lechiei Gdansk este galezul Adam Owen (37 de ani), iar lotul actual este aproximat de către site-urile de specialitate la 13 milioane de euro. Vedetele adversarei de duminică sunt frații portughezi Paixao, Marco (atacant central) și Flavio (mijlocaș ofensiv dreapta).
În primul joc amical susținut de olteni pe pământ turcesc, Universitatea a pierdut cu 4-2 disputa cu SV Meppen (liga a treia din Germania). Gruparea din Bănie mai are programate încă două teste în Antalya, cu Zaglebie Lubin (locul cinci în prima ligă din Polonia, 25 ianuarie) și Ludogorets Razgrad (locul unu în prima ligă din Bulgaria, 25 ianuarie).

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS