8.7 C
Craiova
marți, 19 martie, 2024
Știri de ultima orăSportSilviu Lung a început activitatea la CSO Filiași (galerie foto)

Silviu Lung a început activitatea la CSO Filiași (galerie foto)

Silviu Lung a făcut cunoştinţă cu noii săi elevi (Foto: Alexandru Vîrtosu)

Divizionara C CSO Filiași și-a reluat pregătirile ieri-dimineață sub comanda lui Silviu Lung și a secunzilor săi, Cosmin Fruntelată și Ionuț Stancu. La terenul de fotbal de lângă Liceul Tehnologic „Dimitrie Filișanu“ s-au prezentat următorii jucători: portari: Alin Nica, Alex Nedeianu, Ionuț Munteanu; jucători de câmp: Fabian Crușoveanu, Alin Stancu, Dănuț Stancu, Aurel Lupu, Cosmin Calu, Bogdan Geanimu, Cătălin Dinu, Ionuț Badea, Marian Borneci, Lucian Borhot, Sorin Papa, Dănuț Tereche, Alex Duma, Alex Chivu, Cristi Preda, Cristi Tudor, Robert Căle (liber de contract), Ionuț Costea (fost junior al echipelor CFR Romgaz Craiova, Concordia Chiajna și Pandurii), Robert Stancu (liber de contract) și Radu Focaru (junior CSO Filiași).
Prima lecție a început cu o ședință susținută de staff-ul tehnic în sala de sport, apoi, pe terenul de fotbal, s-au făcut alergări și elemente de stretching menite să-i reacomodeze pe jucători cu efortul.
CSO Filiași se va pregăti pe plan local în perioada următoare, apoi, pe 23 ianuarie se va pleca într-un stagiu de zece zile în stațiunea Băile Herculane. Seria partidelor amicale din această iarnă cuprinde șase dueluri, după cum urmează: 31 ianuarie – Pandurii Târgu Jiu (locul 19 în Liga a II-a), 10 februarie – Petrolul Bustuchin (locul 1 în Liga a IV-a Gorj), 14 februarie – CS Mioveni II (locul 13 în C3), 17 februarie – Sporting Roșiori (locul 11 în C3), 21 februarie – FCM Alexandria (locul doi în C3), 24 februarie – Atletic Bradu (locul 8 în C3). Locurile de disputare și orele vor fi anunțate pe parcurs.

Au dat „Chimia“ pentru stadionul „Aripile“

Președintele formației doljene, Florin Spînu, a declarat că lotul echipei sale va fi îmbunătățit în această perioadă și că jocurile amicale și cele oficiale din returul campionatului Ligii a III-a, seria 4, vor fi susținute pe stadionul «Aripile» de lângă Aeroportul Craiova și nu la arena „Chimia“ din Ișalnița, ca până acum.


„Am reluat antrenamentele pentru partea a doua a campionatului, iar în perioada următoare o să testăm mai mulți jucători și o să finalizăm transferurile odată cu plecarea în cantonament. Vor veni jucători valoroși și îmi doresc să aducem și juniori născuți în anul 1999, pe care vrem să-i formăm pentru noul campionat. La capitolul plecări, nici un jucător nu și-a manifestat dorința de a părăsi echipa. Silviu Lung va semna zilele următoare contractul cu noi, până vineri îi vom finaliza înțelegerea. Suntem foarte mulțumiți că am reușit să-l cooptăm, este o mândrie pentru noi, pentru orașul Filiași. După venirea din cantonament, pregătirile vor continua la Filiași, urmând ca jocurile amicale perfectate să se desfășoare pe stadionul «Aripile», la fel și meciurile oficiale din Liga a III-a. Am încheiat deja contractul cu cei de la Consiliul Județean pentru închirierea terenului. Avem motive să credem că ultima etapă din retur o vom juca la noi acasă, în Filiași, pe stadionul nostru, pentru că vor fi reluate în curând lucrările“, a declarat Florin Spînu.
La rândul lor, jucătorii sunt hotărâți să tragă tare în pregătiri și să facă un campionat excelent.
„Ne așteaptă o perioadă foarte grea, dar sperăm să ne descurcăm și să ne pregătim foarte bine. Sper să terminăm în primele patru-cinci echipe, acolo unde ne este locul”, a subliniat căpitanul Fabian Crușoveanu.
„Trebuia să vină și momentul reunirii. Au fost «grele» sărbătorile de iarnă, cu mâncăruri bune, petreceri, iar acum ne-a fost un pic greu la primul antrenament. Sperăm să ne adaptăm repede la program, să muncim bine și să se vadă în campionat ce facem acum. Nu am mai lucrat cu Silviu Lung, dar e clar că experiența dânsului se va cunoaște”, a afirmat fundașul Aurel Lupu.

Pentru galerie foto, click aici.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS