6.4 C
Craiova
marți, 19 martie, 2024
Știri de ultima orăSportModificări importante la echipa secundă a Universității Craiova (galerie foto)

Modificări importante la echipa secundă a Universității Craiova (galerie foto)

Echipa secundă a Universității Craiova a început de ieri după-amiază să pregătească returul sezonului 2017/2018 din Liga a III-a, seria 4. Sub comanda lui Corneliu Papură și Mugur Gușatu s-au prezentat următorii jucători: portari: M. Marc, An. Bobonete, O. Vrînceanu; jucători de câmp: Buzan, Al. Dinu, C. Ion, Enache, Borța, Țoiu, Frăsineanu, Trocan, Trancă, Vadasis, Șerban, Ciutică, Constantinescu, Puțaru, Vlădulescu, Zbona, Albăstroiu, Baicu, Nichifor.
Față de prima parte a campionatului, din lotul „satelitului“ au lipsit patru jucători, aceștia urmând să fie împrumutați până la vară. „Raul Hreniuc și Alex Popescu (golgheterul echipei – n.r.) se află în pregătiri cu Academica Clinceni, Robert Petre va trece la FC Argeș pentru retur, iar lui Angelo Iuga i s-a reziliat contractul. Ei nu au semnat încă împrumuturile, dar în mod normal așa vor sta lucrurile“, a explicat managerul Centrului de Copii și Juniori, Silviu Bogdan pentru GdS.
Altfel, Sergiu Jurj a plecat de la Satu Mare tot sub formă de împrumut la Chindia Târgoviște, Alin Manea va juca la Dacia Unirea Brăila, Radu Bîrzan continuă la FC Argeș, în timp ce Stephan Drăghici va trece puțin la Juventus București.

Robert Tufiși, noul antrenor cu portarii

De remacat faptul că portarii „satelitului“ nu se mai antrenează sub comanda lui Tibi Lung, ci a vâlceanului Robert Tufiși, care a semnat până în vară. Tufiși (41 de ani), fost portar la Farul Constanța, UTA Arad, Rocar București, Gloria Bistrița, Forex Brașov și CSM Râmnicu Vâlcea, se va ocupa și de goalkeeperii de la grupele de republicani A și B, lui Tibi Lung revenindu-i juniorii mai mici.


„Am început pregătirile așa cum am stabilit, cu câțiva jucători noi, de fapt tot ai noștri, dar de o vârstă mai mică. Sunt copiii noștri și trebuie să-i creștem cu gândul la prima echipă. Ne-au plecat câțiva jucători, care erau la o vârstă la care trebuia să facă pasul la echipa mare, dar deocamdată au fost împrumutați în Liga a II-a. Nu mi s-a comunicat nimic legat de vreun cantonament, iar în principiu eu am făcut programul să ne pregătim oriunde. Amicalele nu sunt stabilite în totalitate și o să le anunțăm curând“, a declarat Corneliu Papură, pentru GdS.


Jucătorii Universității II Craiova urmează să efectueze în această dimineață testele medicale în vederea obținerii vizei. „Satelitul“ ocupă locul doi în C4, cu 29 de puncte, prima poziție fiind ocupată de ACS Șirineasa (36).

Pentru galerie foto, click aici.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS