6.4 C
Craiova
marți, 19 martie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbal / Răzvan Burleanu şi-a anunţat oficial candidatura pentru şefia FRF

Fotbal / Răzvan Burleanu şi-a anunţat oficial candidatura pentru şefia FRF

Preşedintele Federaţiei Române de Fotbal, Răzvan Burleanu, a anunţat la finalul Comitetului Executiv că alegerile pentru postul de preşedinte al FRF vor avea loc la 18 aprilie, informează Telekom Sport. Într-o postare pe blogul personal, Răzvan Burleanu, anunţă motivele pentru care va candida la scrutinul din aprilie.
„Candidez la preşedinţia FRF pentru că, în urmă cu patru ani, membrii FRF m-au ales ca împreună să producem o schimbare fundamentală în fotbalul românesc.
Candidez pentru că m-am ţinut de cuvânt şi am eliminat din Casa Fotbalului şpăgile, “atenţiile”, favoritismele, găştile şi risipa.
Candidez pentru că am făcut din respect, din încredere şi din integritate, din meritocraţie şi din viziune managerială o realitate nouă a fotbalului românesc.
Candidez pentru că am făcut din fotbal şi din interesul membrilor afiliaţi singurele preocupări ale echipei FRF.
Candidez pentru că am construit o echipă de profesionişti care are performanţa ca singur orizont posibil.
Candidez pentru că îmi asum că am şi greşit, dar fără intenţie. Nu am greşit pentru că am avut un interes ascuns. S-a întâmplat să şi greşim pentru că ne-am dorit să facem totul cât mai bine.
Candidez pentru că, în continuare, vreau să demonstrez că a fi cu adevărat patriot înseamnă să-ţi faci bine treaba, să dai tot ce ai mai bun, să fii cinstit şi drept, oriunde şi oricând”, a scris actual şef de la Casa Fotbalului.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS