17.8 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbal / Screciu, la ceas aniversar. „Le mulțumesc tuturor celor care au avut încredere în mine“

Fotbal / Screciu, la ceas aniversar. „Le mulțumesc tuturor celor care au avut încredere în mine“

Mijlocașul Universității Craiova, Vladimir Screciu, împlinește astăzi 18 ani, iar GdS îi urează „La mulți ani“. Originar din orașul Corabia, la fel ca „tunarul“ Ion Oblemenco, Screciu a declarat că se află la a doua aniversare petrecută în cantonament cu Universitatea și că speră ca în 2018 să facă o treabă excelentă în tricoul Științei.

„Este a doua oară când îmi serbez ziua de naștere în cantonamentul Universității și am mai sărbătorit-o de două ori cu echipa națională, tot în pregătiri. Nu mă așteptam să fiu aici, dar le mulțumesc tuturor celor care au avut încredere în mine. Cel mai frumos moment a fost când am eliminat-o pe Dinamo anul trecut în sferturile de finală de anul trecut. Ar fi ceva de vis să câștigăm un trofeu anul acesta, atât pentru noi, cât și pentru suporteri“, a declarat Vladimir Screciu, pentru site-ul clubului.

Pe 2 octombrie 2016, Screciu a devenit primul jucător născut după anul 2000 care evoluează în Liga I. El a debutat în alb-albastru în minutul 82 al meciului FCSB – Universitatea Craiova, când l-a înlocuit pe Măzărache.

Vladimir a devenit campion național în 2017 cu grupa de juniori Under-17 a Craiovei, învingând rivala Dinamo în finală. De asemenea, tânărul fotbalist s-a calificat și la Turul de Elită în cadrul echipei Naționale Under-17. În actualul sezon competițional, el a evoluat în 21 de partide (19 în Liga I Betano și două în Cupa României).

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS