7.3 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbal / Mâine are loc tragerea la sorți a sferturilor Cupei României

Fotbal / Mâine are loc tragerea la sorți a sferturilor Cupei României

Casa Fotbalului găzduiește joi, 11 ianuarie 2018, tragerea la sorți a sferturilor de finală ale Cupei României, ediția 2017-2018. Evenimentul va avea loc în sala „Nicolae Dobrin” începând cu ora 11.30. Echipele participante sunt repartizate într-o singură urnă, urmând a se grupa între ele (4 jocuri), în cursa pentru trofeu rămânând FCSB, Astra, Universitatea Craiova, Dinamo, Gaz Metan Mediaș, Poli Iași, FC Botoșani și AFC Hermannstadt (Liga a II-a).
Jocurile din sferturile de finală se dispută în sistem eliminatoriu, într-o singură manşă, pe terenul echipei de categorie inferioară sau mai slab clasată în campionatul precedent. Meciurile vor avea loc în intervalul 27 februarie – 1 martie, cu începere de la ora 13.30, cu excepția jocurilor televizate, programul acestora urmând a fi stabilit şi comunicat ulterior pe site-ul FRF.
În conformitate cu modificarea articolului 30, punctul 11 din ROAF, aprobată în şedinţa Comitetului Executiv din 8 august 2017, în faza naţională a Cupei României, în toate jocurile se pot efectua maximum trei înlocuiri de jucători pe toată durata celor 90 de minute regulamentare de joc. Totodată, va fi permisă efectuarea unei a patra înlocuiri de jucători numai în reprizele de prelungiri și doar în situația în care celelalte trei schimbări au fost efectuate pe durata celor 90 de minute regulamentare de joc.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS