24.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSportAlb-albaștrii fac eforturi să-i intre în grații lui Mangia

Alb-albaștrii fac eforturi să-i intre în grații lui Mangia

Universitatea Craiova asudă din greu în Antalya, Devis Mangia și staff-ul său punând mult accent pe acumulările fizice în timpul ultimelor ședințe. Fotbaliștii se pregătesc cât pot de bine, pentru că sunt conștienți că numai așa pot intra în grațiile tehnicianului italian și automat pot primi mai multe minute în amicale, ulterior în campionat. O dorință foarte mare de afirmare a arătat noul jucător transferat, Ovidiu Bic. Mijlocașul de 23 de ani, pentru care gruparea din Bănie a achitat 200.000 de euro celor de la Gaz Metan Mediaș, a declarat că nu are probleme de adaptare și că obiectivul său este să reușească să se impună în echipă.
„Am ales Universitatea Craiova deoarece este o echipă foarte mare, de tradiție, și sper să am cât mai multe realizări în tricoul alb-albastru. Colegii m-au primit foarte bine, nu sunt probleme de adaptare, atmosfera de la echipă este foarte bună, ne pregătim foarte bine și asta e cel mai important. Ca obiective, îmi doresc să fiu sănătos și să reușesc să mă impun la Universitatea. Este îmbucurător că Universitatea are mulți fani, care umplu stadionul și asta mi-am dorit de când am fost mic, să joc pe astfel de stadioane. Mă bucur foarte mult că am ajuns la Craiova și sper să ne revedem într-un număr cât mai mare pe stadion“, a declarat Ovidiu Bic, pentru site-ul oficial.

Băluță, apreciat de AFAN

Evoluțiile excelente ale căpitanului Universității Craiova, Alexandru Băluță, nu au trecut neobservate nici de Asociaţia Fotbaliştilor Amatori şi Nonamatori (AFAN) din România, care a întocmit de curând echipa ideală din Liga I. În primul unsprezece a fost inclus și decarul grupării din Bănie, el primind un premiu la gala organizată de AFAN, care a fost ridicat de un reprezentant al clubului alb-albastru, deoarece fotbalistul se află în pregătiri cu echipa în Antalya.
„A fost un an plin de trofee pe plan personal, dar acum sper să reușesc să ridic și cu echipa un trofeu. Sunt fericit, fiindcă este o încununare a muncii mele și le mulțumesc din suflet tuturor celor care m-au votat. Sper ca și pe viitor să mai am parte de astfel de momente. Forza Știința!“, a declarat Alexandru Băluță.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS