21.7 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSportHandbal (f): SCM Craiova joacă azi la Brest, în primul meci din grupa A a Cupei EHF

Handbal (f): SCM Craiova joacă azi la Brest, în primul meci din grupa A a Cupei EHF

Jucătoarele de la SCM Craiova vor înfrunta azi formația franceză Brest
Jucătoarele de la SCM Craiova vor înfrunta azi formația franceză Brest

Handbalistele de la SCM Craiova vor disputa astăzi, de la ora 18.00, primul meci din grupa A a Cupei EHF, fază în care formaţia antrenată de Bogdan Burcea a ajuns în premieră, după ce a eliminat echipa ungară Debrecen. Meciul nu va fi televizat.
Oltencele vor juca prima partidă oficială din acest an în Franţa, unde vor înfrunta formaţia Brest Bretagne, venită în Cupa EHF din Liga Campionilor. În cea mai importantă competiţie europeană intercluburi, franţuzoaicele nu au scos nici un punct într-o grupă cu Gyor, Rostov Don şi Midtjylland.

Echipa la care până de curând a evoluat şi românca Melinda Geiger ocupă locul doi în Franţa, la trei puncte în spatele liderului neînvins Metz. În 13 partide, Brest are nouă victorii, două egaluri şi două înfrângeri.
În Liga Naţională, după zece etape disputate, SCM Craiova ocupă locul trei, cu 20 de puncte, în spatele formaţiilor CSM Bucureşti (30p) şi HCM Vâlcea (21p).

Din grupa A a Cupei EHF, pe lângă Craiova şi Brest, mai fac parte Kuban Krasnodar (Rusia) şi Randers (Danemarca).

Programul Craiovei în celelalte meciuri: 13 ianuarie: acasă cu Randers (ora 18.00); 21 ianuarie: în deplasare cu Kuban; 27 ianuarie: acasă cu Kuban; 3 februarie: acasă cu Brest; 11 februarie: în deplasare cu Randers. Primele două clasate în grupă se vor califica mai departe.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS