16.2 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbal / Alb-albaștrii au demarat antrenamentele în Antalya. Vezi ce a declarat Mangia!

Fotbal / Alb-albaștrii au demarat antrenamentele în Antalya. Vezi ce a declarat Mangia!

Delegația Universității Craiova a decolat sâmbătă dimineață de pe Aeroportul Craiova spre Turcia și a ajuns în Antalya în jurul prânzului. Pentru stagiul de pregătire care va avea loc în Belek, în intervalul 6-26 ianuarie, Devis Mangia și staff-ul său au la dispoziție următorii fotbaliști: Nicolai Calancea, Miodrag Mitrovic, Cristian Dică, Laurențiu Popescu – Răzvan Popa, Marius Briceag, Constantin Vasile (junior), Ivan Martic, Radoslav Dimitrov, Renato Kelic, Apostol Popov, Ferreira Tiago, Niko Datkovic, Adrian Juncu (junior), Vladimir Screciu, Alexandru Mateiu, Hristo Zlatinski, Valentin Mihăilă, Alexandru Băluță, Alexandru Mitriță, Gustavo Di Mauro Vagenin, Ovidiu Bic, Nicușor Bancu, Cristi Bărbuț, Jovan Markovic, Andrei Burlacu și Mihai Roman.
Din „peisaj“ a lipsit fundașul croat Hrvoje Spahija, care ar putea să-și rezilieze contractul în această iarnă.
Odată ajunși în Antalya, alb-albaștrii au efectuat primul antrenament pe seară, ședința având scopul de reacomodare la efort.

Înainte de decolarea spre Antalya, antrenorul principal Devis Mangia a acordat un scurt interviu în care a vorbit despre prioritățile sale și ale echipei pentru perioada următoare.
– Cu ce gânduri porniți în 2018?
– Acum trebuie să ne gândim doar să muncim și apoi o să vedem ce se va întâmpla. Este și o perioadă în care se pot face transferuri… Toată lumea trebuie să se concentreze doar asupra antrenamentelor și nu la alte lucruri.
– Vă gândiți să luați Cupa, campionatul?
– Așa cum v-am obișnuit eu vorbesc doar de meciul următor. Ne așteaptă o perioadă dificilă în Antalya, trebuie să ne pregătim bine, apoi o să vorbim despre fiecare meci în parte.
– Ați făcut lobby pentru Băluță în Serie A?
– Nu, nu mă interesează ce spune lumea și nu vobesc despre transferuri. Am citit foarte multe lucruri în ultima perioadă, am citit despre ce zic unii oameni despre jucătorii noștri. Știți bine, mie nu-mi place să vorbesc despre jucătorii lor. La fel voi proceda și acum.
– Mai vin jucători în Antalya?
– Nu știu în acest moment, vom vedea ce se va întâmpla. Dacă vor mai veni jucători este un lucru bun, dacă nu este la fel de bine.
– În presa din Italia au apărut câteva nume de fotbaliști de acolo ce ar putea veni la Craiova…
– Am citit și eu presa din Italia. Poate că este normal să apară astfel de speculații privind jucătorii pe care i-am antrenat în trecut. Pot spune că sunt jucători foarte buni, dar nu ne gândim la transferuri în acest moment. Ne gândim să ne pregătim bine și pe parcurs vom vedea ce se va întâmpla.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS