21.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbal / Echipa lui Stoian și Zenga a pierdut în fața liderului Napoli. Chiricheș, doar rezervă

Fotbal / Echipa lui Stoian și Zenga a pierdut în fața liderului Napoli. Chiricheș, doar rezervă

Formația antrenată de italianul-român Walter Zenga, Crotone, a pierdut la limită, scor 0-1, partida disputată vineri seară, pe teren propriu, în fața liderului din Serie A, Napoli, acesta fiind în primul meci din etapa a 19-a, ultima din anul 2017. Unicul gol al meciului de pe „Stadio Ezio Scida“ a fost marcat de Marek Hamsik, cu un șut pe jos, de la 14 metri, după un assist al lui Allan (’17).

Pentru Crotone a jucat și craioveanul Adrian Stoian (foto). Fotbalistul de 26 de ani, propulsat în fotbalul mare de către Academia „Gică Popescu“, a fost integralist.

În tabăra oaspeților, Vlad Chiricheș a prins lotul, dar nu a evoluat nici un minut.

Crotone: Cordaz – Faraoni (’81, Romero), Simic (’46, Sampirisi), Ceccherini, Martella – Rohden, Barberis (’73, Crociata), Mandragora – Trotta, Budimir, Adrian Stoian. Antrenor: Walter Zenga.

Napoli: Reina – Maggio, Albiol, Koulibaly, Hysaj – Allan, Jorginho (’76, Diawara), Hamsik – Callejon, Mertens (’88, Rog), Insigne (’67, Zielinski). Antrenor: Maurizio Sarri.

Cartonașe galbene: Ceccherini ’39 / Joginho ’30, Albiol ’51.

A arbitrat: M. Mariani.

În urma acestui rezutat, Napoli a încheiat turul pe primul loc, cu 48 de puncte, iar Crotone a rămas pe 18, cu 15 puncte.

Pentru programul etapei a 19-a și clasamentul din Serie A, click aici.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS