11.4 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbal / Universitatea Craiova și-a stabilit planul de pregătire

Fotbal / Universitatea Craiova și-a stabilit planul de pregătire

Așa cu anunța GdS încă de la începutul lunii decembrie, Universitatea Craiova va efectua cantonamentul din această iarnă în Antalya. Oficialii grupării din Bănie au definitivat datele privind pregătirea alb-albaștrilor și au prezentat pe site-ul clubului și partenerii din amicale. Astfel, fotbaliștii lui Devis Mangia se vor reuni vineri, 5 ianuarie 2018, zi în care va fi efectuată și vizita medicală. „Leii“ vor decola cu destinația Antalya sâmbătă, 6 ianuarie 2018, delegația Științei urmând să fie găzduită în intervalul 6 – 26 ianuarie de hotelul „Papillon Belvil“ din Belek.

În privința adversarilor din jocurile amicale, Universitatea Craiova va întâlni formațiile SV Meppen (locul 11 în liga a treia din Germania, 14 ianuarie 2018), Lechia Gdansk (locul 11 în prima ligă din Polonia, 21 ianuarie 2018), Zaglebie Lubin (locul cinci în prima ligă din Polonia, 25 ianuarie 2018) și Ludogorets Razgrad (locul unu în prima ligă din Bulgaria, 25 ianuarie 2018). De menționat faptul că programul nu este definitivat, pe parcurs putând apărea și alți parteneri de antrenament.

Universitatea Craiova revine în Liga I cu un joc împotriva rivalei Dinamo București, derbiul fiind programat la începutul lunii februarie.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS