12.6 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbal / Apără Tătărușanu și o face bine. Internaționalul român, în echipa ideală din Ligue 1

Fotbal / Apără Tătărușanu și o face bine. Internaționalul român, în echipa ideală din Ligue 1

Portarul echipei naționale a României, Ciprian Tătărușanu (31 de ani), traversează momente foarte bune la echipa Nantes. „Tătă” este titular de drept şi a avut o primă parte de sezon excelentă, fiind declarat de către o publicaţie franceză cel mai bun portar din Ligue 1 în prima jumătate a campionatului.
Conform Foot01, fostul fotbalist de la Monaco şi PSG, Jerome Rothen, un analist bun în Franţa, l-a inclus pe Ciprian Tătăruşanu în echipa ideală din Ligue 1. Portarul român a avut evoluţii extrem de apreciate şi a primit doar 15 goluri în 18 partide şi se află cu Nantes pe un nesperat loc 5 în Ligue 1, la jumătatea campionatului.

Echipa ideală din Ligue 1: Tătăruşanu (FCN) – Marcal (OL), Glik (ASM), Marquinhos (PSG), Lala (RCSA) – Aouar (OL), Luiz Gustavo (OM) – Neymar (PSG), Fekir (OL), Thauvin (OM) – Cavani (PSG).

Tătăruşanu a ajuns în vara trecută la Nantes, după ce gruparea franceză i-a plătit Fiorentinei 2,5 milioane de euro. „Canarii” sunt una dintre revelaţiile anului în Ligue 1: ocupă locul cinci după 19 etape, cu 33 de puncte, cu șase mai multe decât principala urmăritoare, Nice, şi la cinci lungimi în spatele lui Marseille.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS