22 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbal / Sergiu Radu: Văd Universitatea ca o candidată serioasă la titlu

Fotbal / Sergiu Radu: Văd Universitatea ca o candidată serioasă la titlu

Fostul internațional oltean Sergiu Radu (foto) a revenit acasă, la Râmnicu Vâlcea, și a dat startul ediției a 11-a a Cupei „Sergiu Radu“, competiție desfășurată în Sala Sporturilor „Traian“, destinată copiilor. Intervievat de prosport.ro asupra luptei la titlu, „Schijă“ a creditat-o și pe Universitatea Craiova pentru primul loc din Liga I, în calcule intrând și FCSB, și CFR Cluj.

„Lupta se va da între FCSB, CFR Cluj şi Craiova. Văd Universitatea ca o candidată serioasă la titlu. Are un proiect foarte bine pus la punct şi s-a creat emulaţie în jurul echipei. Pentru că s-a construit acest stadion nou, va fi foarte greu să fie învinşi acasă. Principalele candidate sunt FCSB şi CFR, care au loturi foarte bune şi experienţă mult mai mare a jucătorilor“, a declarat Sergiu Radu, ajuns la 40 de ani.

„Schijă“ a jucat în România la FC Naţional şi la Rapid, în Germania a evoluat la Koln, Wolfsburg, Stuttgart şi Cottbus, iar după cariera de fotbalist a înfiinţat o firmă de impresariat sportiv. Acum şi-a luat licenţa UEFA A şi a început meseria de antrenor, fiind „secundul“ lui Sorin Colceag la naţionala Under 17 a României.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS