17 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportLică, adversarul Craiovei în Polivalentă

Lică, adversarul Craiovei în Polivalentă

Formaţia Tricolorul Ploieşti a participat în presezon la turneul memorial "Radu Zamfirescu " de la Craiova, pe care l-a şi câştigat
Formaţia Tricolorul Ploieşti a participat în presezon la turneul memorial „Radu Zamfirescu ” de la Craiova, pe care l-a şi câştigat

După ce miercuri seara au obținut calificarea în semifinalele Cupei României, eliminând pe CSM București, voleibaliștii de la SCM-U Craiova abordează cu un moral bun meciul de sâmbătă, de pe teren propriu, cu Tricolorul LMV Ploiești, ocupanta locului doi în Divizia A1.
Partida, din cadrul etapei a 13-a, va începe la ora 12.45 (DigiSport) și este una specială, prin prisma faptului că doi dintre cei mai importanți jucători ai Craiovei din sezoanele trecute, căpitanul Laurențiu Lică și Cristian Bartha, acum componenți ai formației prahovene, vor fi adversarii echipei antrenate de Dan Pascu. Din lotul ploieștean face parte și Nikita Stulenkov. Și el a evoluat anul trecut în Bănie, cucerind medalia de argint cu formația alb-albastră.
SCM-U Craiova se află pe locul șase în Divizia A1, fiind despărțită de 12 puncte de echipa din Ploiești. Oltenii sunt neînvinși în meciurile disputate pe teren propriu, dar în deplasare au o singură victorie, runda trecută la Timișoara.
Revenind la meciul de Cupa de miercuri, trebuie spus că formația olteană s-a impus cu scorul de 3-0 (25-22, 25-22, 25-16), după ce în tur câștigase cu 3-1.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS