16.2 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbal / Duckadam știe că FCSB nu poate transfera nimic din Bănie

Fotbal / Duckadam știe că FCSB nu poate transfera nimic din Bănie

Președintele de imagine al echipei FCSB, Helmuth Duckadam, s-a arătat resemnat în privința ideii de a transfera jucători de la Universitatea Craiova și CFR Cluj. Ca să nu pară un eșec al conducerii clubului din Capitală în fața susținătorilor FCSB-ului, Duckadam a spus că nu există interes pentru fortbaliștii rivalelor, asta în ciuda faptului că Gigi Becali și subalterii lui le-au dat târcoale lui Alex Băluță și Hristo Zlatinski, de la Craiova, respectiv Omrani, de la CFR.
„Nu cred că putem transfera de la CFR Cluj sau Craiova, dar nu e o surpriză. Nu există interes pentru jucătorii de acolo. În momentul în care nu-i poţi lua, nu are rost să te agiţi. Steaua (FCSB – n.r.), dacă va face transferuri, probabil le va face din străinătate”, a spus Duckadam în această dimineaţă la Pro X.
În trecut Gigi Becali a fost hotărât să-l cumpere pe Andrei Ivan, dar conducerea Craiovei a înaintat la negocieri o sumă astfel încât să nu poată fi onorată, ulterior atacantul Universității semnând cu FC Krasnodar pentru trei milioane de euro.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS