13.1 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportBăluță: Avem puterea să câștigăm titlul!

Băluță: Avem puterea să câștigăm titlul!

Căpitanul Universității Craiova, Alexandru Băluță, a fost desemnat luni seară, în cadrul Galei Fotbalului Românesc, „jucătorul cu cea mai spectaculoasă ascensiune în 2017“. Fotbalistul format de „Gică Popescu“ Craiova și Academia „Gică Hagi“ a declarat că formația sa are puterea să câștige titlul în ediția 2017-2018 a Ligii I, chiar dacă lupta cu celelalte contracandidate este în acest moment strânsă.
„Suntem în cărți pentru titlu, dar mai sunt multe meciuri până la final. Eu zic însă că avem puterea să câștigăm titlul. Până acum lupta este strânsă, totul se va decide în play-off. A fost un an greu, dar în același timp un an reușit. Am avut parte de multe realizări pentru că am muncit foarte mult. Pentru mine este cel mai bun an de cât sunt în Liga I. Vreau să continuu pe aceeași linie pentru că mai am multe de demonstrat“, a spus Băluță.
Întrebat ce părere are despre interesul clubului FCSB în trasferul său, jucătorul a afirmat: „Îmi doresc să rămân la Universitatea Craiova în continuare, iar apoi să plec în străinătate pentru că numai acolo voi vedea ce pot cu adevărat. Mi-aș dori să evoluez în Spania, îmi place campionatul de acolo. Mă uit la fiecare meci disputat acolo“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS