13.1 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportUn tur de campionat fără victorie în deplasare pentru voleibaliștii craioveni

Un tur de campionat fără victorie în deplasare pentru voleibaliștii craioveni

Jucătătorii craioveni nu au obținut nici o victorie în deplasare în turul campionatului
Jucătătorii craioveni nu au obținut nici o victorie în deplasare în turul campionatului

Una caldă, una rece, așa i-a obișnuit, în acest sezon, pe suporterii ei, vicecampioana României la volei masculin, SCM-U Craiova. Elevii lui Dan Pascu au încheiat turul de campionat cu un eșec, în deplasare. Craiovenii au jucat cu CSM București, la Dobroești, și au fost învinși în minimum de seturi, scor 3-0 (27-25, 25-22, 25-17).
Spre dezamăgirea propriilor suporteri, voleibaliștii din Bănie au pierdut toate meciurile din deplasare, din acest tur al Diviziei A1. Au fost șase înfrângeri (Ploiești, Baia Mare, Zalău, Steaua, Galați, CSM București) și doar două seturi câștigate. Acasă, alb-albaștrii au înregistrat cinci victorii, iar finalul turului îi găsește pe locul șase, cu doar 15 puncte. Trebuie menționat că partida cu Galați s-a desfășurat pe terenul echipei moldovene, dar Craiova a fost considerată gazdă.
Pentru SCM-U urmează mâine meciul de debut în acest sezon al Cupei CEV. Bogdan Ene și colegii săi vor înfrunta, de la ora 18.00, în Polivalenta craioveană, formația turcă Ziraat Bankasi Ankara, în partida tur din 16-imile acestei competiții. Returul Diviziei A1 va începe pe 9 decembrie, iar SCM-U va juca în deplasare cu CSS 2 Baia Mare.
Echipa feminină de volei SCM-U Craiova continuă șirul înfrângerilor în liga secundă. Jucătoarele antrenate de Lucian Zlotea au întâlnit sâmbătă, în Sala Sporturilor „Ion Constantinescu“, formația CSU Politehnica Timișoara, în etapa a 8-a din Divizia A2. Bănățencele s-au impus cu 3-0 (25-16, 25-21, 25-18). Următorul meci pentru tinerele jucătoare din Craiova, ultimul din 2017, va fi sâmbătă, la Brașov.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS