15.3 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbal / Victorii concludente pentru Dinamyk la Târgu Jiu. Costel Dumitrașcu își pregătește puștii pentru Trofeul „Gheorghe Ene”

Fotbal / Victorii concludente pentru Dinamyk la Târgu Jiu. Costel Dumitrașcu își pregătește puștii pentru Trofeul „Gheorghe Ene”

Grupa de copii născuți în 2010 de la Dinamyk Craiova și-a adjudecat recent trofeul ediției a doua a turneului Junior Cup Pandurii Târgu Jiu. Elevii lui Costel Dumitrașcu au „măturat” tot în drumul spre finală. În faza grupelor au câștigat cu 6-0 în fața celor de la Voinicelu Craiova, cu 6-1 în disputa cu Pandurii II, au administrat 4-0 echipei Interstar Sibiu și 3-0 grupării Primavera Târgu Jiu. În semifinale „dinamicii” s-au impus cu 8-1 în fața celor de la Academia „Gică Popescu”, iar finala susținută în compania celor de la Pandurii I Târgu Jiu a fost câștigată cu 4-2.

Lotul echipei de juniori G de la Dinamyk Craiova i-a cuprins pe următorii: Rareș Dîrmon, Radu Ciuică – Mario Dolea (a fost desemnat jucătorul turneului), Darius Florea, Alexandru Segărceanu, Alexandru Butaru, Denis Gomotîrceanu, Alexandru Iovan, Aian Rusu, Alexandru Purcaru, Victor Iordache.

Antrenorul Costel Dumitrașcu s-a arătat mulțumit de evoluțiile puștilor săi de la Târgu Jiu și a anunțat că va propulsa patru jucători la grupa de 2009, care va participa la faza zonală a Trofeului „Gheorghe Ene”.

„A fost un turneu frumos și util, pe care l-am câștigat destul de ușor, pentru că avem o grupă de copii foarte talentați. Îi felicit pentru modul cum s-au comportat la Târgu Jiu și sper să muncească la fel de bine în continuare, pentru că sunt la început de drum. Patru dintre jucătorii aceștia de 2010 o să ia parte și la turneul zonal de la categoria 2009, în speță Purcaru, Dolea, Iovan și Dîrmon, iar acel turneu mă interesează în mod special, mai ales că este organizat de noi”, a declarat Costel Dumitrașcu, pentru GdS.

În privința fazei zonale a Trofeului „Gheorghe Ene”, turneul care se adresează juniorilor născuți în 2009 va avea loc la sfârșitul acestei săptămâni, în Sala Sporturilor din Ișalnița, după următorul program:
– sâmbătă, 2 decembrie: Dinamyk Craiova – Luceafărul Drobeta (ora 13.00), Hidro Râmnicu Vâlcea – LPS Târgu Jiu (14.00), Luceafărul Drobeta – Atletic Slatina (15.00), Dinamyk Craiova – Hidro Râmnicu Vâlcea (16.00), LPS Târgu Jiu – Atletic Slatina (17.00);
– duminică, 3 decembrie: Dinamyk Craiova – LPS Târgu Jiu (9.00), Luceafărul Drobeta – Hidro Râmnicu Vâlcea (10.00), Atletic Slatina – Dinamyk Craiova (11.00), LPS Târgu Jiu – Luceafărul Drobeta (16.00), Atletic Slatina – Hidro Râmnicu Vâlcea (17.00).

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS