21.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăSportAJF Dolj pregătește Campionatul Județean de Fotbal în sală

AJF Dolj pregătește Campionatul Județean de Fotbal în sală

Asociația Județeană de Fotbal Dolj anunță că în perioada 9 decembrie 2017 – 11 februarie 2018 va organiza Campionatul Național de Fotbal în sală. Competiția se va desfășura în sălile din Ișalnița (zona Nord), Băilești (zona Centru) și Dăbuleni (zona Sud) și va cuprinde patru categorii: 1. seniori (echipe afiliate la AJF), 2. Juniori (Under 9, 11, 13, 15, 17 și 19), 3. Old-boys (jucători peste 38 de ani), 4. amatori (echipe neafiliate la AJF Dolj).
Întrecerea va fi organizată în sistem serii (grupe a câte șase echipe), se va juca „fiecare cu fiecare” un singur meci (cinci etape), iar echipele clasate pe primele patru poziții din fiecare serie vor accede în faza finală eliminatorie. Câștigătoarea fazei eliminatorii (Final Four) la categoria seniori va fi declarată campioana Doljului și va avea drept de participare anul viitor în Liga a II-a Națională. Partidele vor avea loc în fiecare sâmbătă și duminică, iar un meci se dispută pe durata a două reprize de 20 de minute fiecare la seniori și 15 minute la juniori, cu o pauză de cinci minute. Fiecare echipă va trimite în teren un portar și patru jucători de câmp, iar schimbările sunt neliminatate, fiecare participantă având un lot maximum de 12 inși.
Înscrierile se pot face la sediul AJF Dolj, din strada Gheorghe Doja nr.2, etajul 2, până pe 4 decembrie. Pentru mai multe informații puteți suna la 0744804382 – Mihai Iliescu, președinte Futsal Dolj sau 0742066725 – Cornel Roman.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS