5.9 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportJuniorii lui Vali David s-au impus la Slatina

Juniorii lui Vali David s-au impus la Slatina

Juniorii G, copii născuți în anul 2010, de la CSJ Știința U Craiova, și-au adjudecat primul trofeu de la Slatina Winter Junior Cup, competiție care s-a desfășurat la sfârșitul săptămânii trecute. La start s-au regăsit șase competitoare și s-a jucat în sistemul fiecare cu fiecare. În drumul său spre trofeu, CSJ a început cu o înfrângere, scor 5-6 cu FC Argeș, apoi a bifat victorii pe linie, după cum urmează: 10-1 cu Athletic Slatina, 5-1 cu Sport Râmnicu Vâlcea, 4-2 cu ACSCN Milan Academy și 3-1 cu Luceafărul Severin.
Clasamentul final al turneului Slatina Winter Junior Cup: 1. CSJ Știința U Craiova 12 puncte, 2. Luceafărul Severin 10 puncte, 3. FC Argeș Pitești 9 puncte, 4. Sport Râmnicu Vâlcea 7 puncte, 5. ACSCS Milan Academy 4 puncte, 6. Athletic Slatina 1 punct.
„Orice turneu e benefic pentru copii, indiferent de anvergură. Acesta chiar a fost un turneu frumos, pentru că echipele au fost cam la același nivel. Dacă analizăm rezultatele, toate echipele au cunoscut victorii, dar și înfrângeri. Pentru noi urmează un meci foarte important, derbiul campionatului cu Dinamyk Craiova, care va avea loc miercurea viitoare. După aceea o să-i mai chemăm pe băieți la două-trei ședințe de antrenament și apoi o să intrăm în vacanță“, a declarat antrenorul juniorilor G de la CSJ Știința U Craiova, Valentin David, pentru GdS.
Lotul învingătorilor i-a cuprins pe următorii: Haris Papalitsas (a fost desemnat portarul turneului) – Marius Luță, Tudor Vlăiculescu,
Mihnea Popescu, Edi Mitran, Robert Prună, Bogdan Grigorescu, Răzvan Caia, Patrick Ștefan, Nicolas Zamfir, David Predescu, Alex Nicola.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS