10.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportHCM Vâlcea încheie anul pe 2, Craiova - pe 3

HCM Vâlcea încheie anul pe 2, Craiova – pe 3

Handbalistele de la HCM Vâlcea au urcat pe locul doi în Liga Florilor, după ce au obținut sâmbătă a șaptea victorie din acest sezon. Jucătoarele antrenate de Aurelian Roșca, Gheorghe Sbora și Ionel Gheorghe s-a impus la Slobozia, cu scorul de 26-22, și vor încheia anul pe locul doi, deoarece etapa a zecea a fost ultima programată în 2017. Cele mai multe goluri în echipa olteană au fost marcate de Glibko – 6, urmată de Herrero cu 5 și Vasileuskaya cu 4. Astfel, Vâlcea are 21 de puncte și a făcut schimb de locuri în clasament cu SCM Craiova, care a coborât pe locul trei, cu 20 de puncte. Elevele lui Bogdan Burcea au obținut numai două puncte în ultimele trei jocuri disputate în competiția internă (egal cu Slobozia și Cisnădie, înfrângere cu Romanul).
A treia echipă olteană din Liga Florilor, CSM Slatina, iernează pe ultimul loc. Nou-promovata din Slatina are 2 puncte, necunoscând până acum gustul victoriei.
Campionatul intern, dominat autoritar de CSM București (30 puncte), se va relua pe 10 ianuarie 2018. În etapa a 11-a toate echipele oltene vor evolua pe teren propriu, Craiova – cu Rapid USL Metrou București, Slatina cu Slobozia, iar HCM Vâlcea va primi vizita celor de la CSM Roman.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS