12.6 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbal / CSO Filiași s-a despărțit de Victor Naicu. Interimatul este asigurat de Cosmin Fruntelată

Fotbal / CSO Filiași s-a despărțit de Victor Naicu. Interimatul este asigurat de Cosmin Fruntelată

Surpriză de proporții la CSO Filiași. Conducătorii grupării doljene și antrenorul Victor Naicu au decis de comun acord rezilierea contractului.

„Am purtat o discuție cu Victor Naicu și am decis să ne despărțim. De echipă se va ocupa secundul Cosmin Fruntelată, în care am mare încredere, iar în perioada următoare vom analiza cu atenție variantele pentru postul de antrenor principal, având în vedere mai mulți tehnicieni. Îi mulțumim lui Victor pentru tot ce a făcut pentru echipa noastră și îi urăm succes în carieră”, a declarat președintele Florin Spînu.

„Mi s-a cerut rezilierea contractului și am acceptat. Eu văd lucrurile într-un fel, ei în altul și atunci e mai bine așa”, a comentat Victor Naicu, pentru GdS.

Sub comanda lui Victor Naicu, CSO Filiași a strâns 16 puncte în 11 etape și ocupă locul nouă, fiind la trei puncte de ocupanta locului trei din Liga a III-a, seria 4.

În etapa viitoare, formația doljeană întâlnește pe stadionul „Chimia” din Ișalnița pe AFC Hermannstadt II, confruntarea fiind programată vineri, de la ora 14.00.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS