24.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSportVictoria cu Dejul, gură de oxigen pentru voleibaliștii craioveni

Victoria cu Dejul, gură de oxigen pentru voleibaliștii craioveni

Voleibaliștii craioveni rămân neînvinși pe teren propriu în acest sezon, după ce sâmbătă s-au impus fără emoţii, scor 3-0 (25-15, 25-18, 25-14), în confruntarea cu Unirea Dej, din cadrul etapei a şaptea din Divizia A1. O victorie ca o gură de oxigen pentru elevii lui Dan Pascu, care, deși acasă au patru victorii, în deplasare au pierdut toate cele trei partide disputate, fără să ia vreun punct.
În meciul cu Dejul, antrenorul oltenilor, Dan Pascu, nu a avut emoții în ceea ce privește echipa care va câștiga. „Noi veneam după un joc slab la Zalău, iar Dejul este o echipă arțăgoasă. Se pare că am jucat suficient de bine încât să nu avem emoții. Felicit băieții. Sper ca acest meci să fie un punct de plecare pentru partidele viitoare și acum pot zice că sunt mai optimist“, a mărturisit tehnicianul vicececampioanei.
Totuși, în setul al doilea, craiovenii au fost conduși, dar și-au revenit. „De când am început campionatul, tot avem sincope în timpul partidei, pierdem patru-cinci puncte la rând. Din fericire, astăzi s-a întâmplat o singură dată, în setul doi, dar băieții și-au revenit, au jucat din ce în ce mai bine și am trecut peste acel moment dificil“, a adăugat Pascu.

Pascu: Suporterii sunt senzaționali

Tehnicianul a recunoscut că suporterii craioveni, deși puțini la număr, au avut un rol important în obținerea victoriei: „Suporterii sunt senzaționali și ne motivează să jucăm bine, pentru ei. Este adevărat că în deplasare nu am ajuns să jucăm suficient de bine ca să aducem puncte“, a încheiat Dan Pascu.
Pentru SCM-U Craiova, care a acumulat 12 puncte, urmează un nou meci dificil în deplasare. Bogdan Ene și colegii săi vor întâlni duminică echipa de pe primul loc, Steaua București, de la ora 13.00.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS