10.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportBurcea, după remiza de la Slobozia: A fost lipsă de atitudine

Burcea, după remiza de la Slobozia: A fost lipsă de atitudine

Bogdan Burcea a fost nemulțumit de atitudinea elevelor sale în jocul de la Slobozia
Bogdan Burcea a fost nemulțumit de atitudinea elevelor sale în jocul de la Slobozia

Handbalistele de la SCM Craiova au pierdut ieri două puncte prețioase, după ce au obținut doar o remiză la Slobozia, scor 21-21, în etapa a opta din Liga Florilor. Oltencele au fost conduse pe tot parcursul partidei de echipa care înaintea acestei runde era pe penultimul loc, cu doar două victorii. Cea care a adus un punct Craiovei a fost jucătoarea Nicoleta Tudor, cu un gol marcat în ultima secundă a partidei. Craiova rămâne pe locul doi, cu 19 puncte.

Emoții pentru Cristina Zamfir Florianu

_DSC0199

În minutul 27, Cristina Zamfir Florianu, principala marcatoare a echipei SCM Craiova, dar și a campionatului, s-a accidentat și a părăsit terenul în lacrimi, fără să mai intre până la final. Conform spuselor staff-ului tehnic, Cristina are o entorsă și azi va afla cât durează recuperarea. „Cristina a suferit o entorsă în prima repriză, iar mâine (azi – n.r.) va fi consultată pentru a vedea dacă o vom putea utiliza în partidele următoare“, a spus antrenorul principal, Bogdan Burcea.
Acesta s-a arătat dezamăgit de prestația echipei sale în partida de la Slobozia, mai ales din punct de vedere al atitudinii: „Singurul lucru pozitiv din această partidă a fost evoluţia lui Flori Stanciu. Am desconsiderat adversarul, am făcut greşeli nepermise şi nu avem nici o scuză. Nu se poate vorbi de oboseală, a fost o lipsă de atitudine“.

Joi joacă cu Romanul, sâmbătă cu Debrecen

Pentru formația SCM Craiova urmează o săptămână încărcată. Joi, Yulia Dumanska și colegele sale vor juca în campionat cu HCM Roman, acasă, de la ora 17.00, apoi, sâmbătă, alb-albastrele vor primi vizita echipei ungare Debrecen, în partida tur din faza a treia a Cupei EHF. Partida cu unguroaice va începe la ora 16.00.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS