6.4 C
Craiova
marți, 19 martie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbal / Gino Iorgulescu, reales în funcția de președinte al LPF

Fotbal / Gino Iorgulescu, reales în funcția de președinte al LPF

Fostul fotbalist Gino Iorgulescu (foto) a fost reales, astăzi, în cadrul Adunării Generale a LPF, în funcția de președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, cu 13 voturi față de 1 primit de contracandidatul său, președintele ACS Poli Timișoara, Sorin Drăgoi, informează Agerpres. În vârstă de 61 de ani, Iorgulescu se va afla la conducerea LPF până în anul 2022, având în vedere că statutul Ligii a fost modificat astfel încât mandatul președintelui s-a mărit la cinci ani. În același timp, acesta va fi ultimul mandat al lui Iorgulescu, deoarece o persoană nu va putea avea mai mult de două mandate.
La ședința Adunării Generale de astăzi au avut drept de vot reprezentanții celor 14 cluburi din Liga I. Au fost alegerile cu cel mai mic număr de votanți din istoria Ligii Profesioniste de Fotbal, deoarece o dată cu scăderea numărului de echipe din Liga I la 14 s-a micșorat automat și numărul cluburilor din cadrul LPF.
Gino Iorgulescu (61 de ani) a fost ales pentru prima oară președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF) la 14 noiembrie 2013, cu 11 voturi, față de cele 7 primite de contracandidatul său de atunci, Dumitru Dragomir.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS