6.7 C
Craiova
marți, 19 martie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbal / Etapă fastă pentru CSO Filiași și Universitatea II Craiova

Fotbal / Etapă fastă pentru CSO Filiași și Universitatea II Craiova

Reprezentantele Doljului de la Liga a III-a, CSO Filiași și Universitatea II Craiova, au încheiat săptămâna cu bine, ambele bifând victorii în runda a noua.

Un succes extrem de important l-a realizat CSO Filiași, trupa lui Victor Naicu impunându-se cu scorul de 2-1, sâmbătă, la Pâncota, în fața echipei Șoimii Lipova. Golurile învingătorilor au fost marcate de Ionuț Badea (’45) şi Cătălin Dinu (’88). Din tabăra arădeană a marcat Vasinc, dintr-un penalti făcut de Nedeianu (’70).

Pentru CSO Filiași au evoluat următorii jucători: Nedeianu  – Calu, Preda, Lupu, Tereche (’85, Duma) – Cruşoveanu – Tudor, Dănuț Stancu, Chivu (’90, Geanimu), Badea (’82, Borneci) – Dinu.

La rândul său, „satelitul“ Universității Craiova a înregistrat o victorie spectaculoasă, pe „Extensiv“, în fața celor de la Millenium Giarmata. A fost 3-1 pentru alb-albaștri, care au marcat prin Cătălin Ion (’50), Trancă (’72) și Jovan Markovic (’90). Bănățenii au punctat prin Ghighilicea (’14).

Antrenorii Corneliu Papură și Mugur Gușatu au mizat pe următorii: Dică – Borța, Ion, Hreniuc, Trocan – Enache, Iuga, Constantin – Frăsineanu, Alex Popescu, Petre.

În urma acestor rezultate, CSO Filiași ocupă locul 8, cu 13 puncte, în timp ce Universitatea II Craiova se regăsește pe doi, cu 17 puncte. În etapa viitoare, CSO Filiași va evolua vineri, de la ora 15.00, pe stadionul „Chimia“, în compania echipei Gloria Lunca Teuz Cermei. În privința „satelitului“ alb-albastru, acesta va juca la Pâncota, împotriva celor de la Șoimii Lipova, fosta adversară a filieșenilor, meciul urmând să se desfășoare sâmbătă, de la ora 15.00.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS