12.6 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportMeciuri la trei zile pentru voleibaliștii craioveni

Meciuri la trei zile pentru voleibaliștii craioveni

Voleibaliștii de la SCM-U Craiova rămân neînvinși acasă în acest sezon din Divizia A1. În etapa a treia, una intermediară, disputată miercuri, vicecampionii au învins Dinamo București, o rivală veche, dar o nou-promovată, cu scorul de 3-1 (23-25, 25-23, 26-24, 25-20), după un meci extrem de strâns.
Bogdan Ene, jucător reprezentativ al formației oltene, a spus că victoria cu Dinamo este una foarte importantă pentru moralul echipei.
„A fost un meci foarte greu, cum ne așteptam. Dinamo este o echipă foarte bine pregătită, cu jucători de calitate. Am încercat să riscăm serviciul în primul parțial și am făcut multe erori, după care a început să ne intre foarte bine, să-i îndepărtăm de fileu și să blocăm foarte bine. E bine că am câștigat trei puncte, că am revenit după 1-0 pentru ei. Ne dă un moral bun“, a spus Ene.
La rândul său, antrenorul craiovean Dan Pascu a menționat că după primul set pierdut elevii săi au mai redus greșelile și au reușit să oprească acasă toate cele trei puncte puse în joc: „Am obținut o victorie muncită. După primul set, băieții și-au dat seama că trebuie să muncească mai mult. Au strâns rândurile și eu zic că în a doua parte a partidei am făcut un joc bun. Sunt semne de bine, dar trebuie să avem răbdare. Suntem departe de a fi la forma maximă“.
Alb-albaștrii vor juca sâmbătă, în deplasare, cu Știința Explorări Baia Mare, de la ora 18.00. „Jucăm la o distanță de trei zile, după un drum lung până la Baia Mare. Acest lucru înseamnă că meciul va fi foarte greu. Au o echipă imprevizibilă. De obicei, echipele considerate mai slabe joacă pe ideea că nu au ce pierde. Noi mergem să câștigăm“, a mai spus Pascu. Băimărenii au două înfrângeri în primele două meciuri și ocupă locul zece în clasament, în timp ce Craiova se află pe locul șase, cu două victorii și o înfrângere.
În Divizia A2 de volei feminin, SCM-U Craiova va juca sâmbătă, în deplasare, cu CS Volei Club Deva, în etapa a treia. Formația din Bănie a pierdut primele două partide, cu 3-0.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS