11.2 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportAlb-albaștrii sunt precauți cu Chiajna

Alb-albaștrii sunt precauți cu Chiajna

Universitatea Craiova a susținut ieri o conferință de presă în care antrenorul Devis Mangia și jucătorii Vladimir Screciu și Gustavo Vagenin au prefațat partida din Ilfov, contra Concordiei Chiajna, programată mâine, de la ora 20.45, din cadrul etapei a 15-a din Liga I.
Strategul alb-albaștrilor apreciază forma bună pe care o arată viitorii adversari, dar consideră că elevii săi pot și trebuie să obțină un rezultat pozitiv, chiar dacă se joacă pe un teren artificial.
„În momentul acesta, Concordia este una dintre echipele în formă ale campionatului, a avut patru victorii consecutive, deci este un meci important și complicat. Trebuie să fim foarte atenți și să punem în valoare atuurile și să ne urmăm ideile noastre. Mie îmi place să jucăm pe un teren cu iarbă naturală, dar în cazul acesta nu se poate, este un teren artifical, dar este la fel pentru ambele echipe. Cu siguranță că va trebui să facem o evaluare pentru jucătorii pe care îi vom introduce în teren, pentru că avem un calup de trei meciuri și trebuie să gestionăm cât mai bine lotul. Pentru meciul de la Chiajna, Rossi nu este disponibil, este accidentat, Zlatinski este incert și Mitriță este suspendat. Cu o victorie ne-am putea aproia de locul întâi, dar în momentul acesta nu mă interesează clasamentul, ci să dăm maximum în meciul cu Chiajna“, a declarat Devis Mangia, care a ieșit antrenorul turului Ligii I într-o anchetă a LPF. „Vreau să mulțumesc jucătorilor și staff-ului meu, pentru că este vorba despre munca în echipă“, a comentat italianul.

Nu se gândește momentan la prelungirea contractului

Devis Mangia a vorbit și despre faptul că la începutul mandatului său mulți suporteri susțineau în mediul on-line că „nu va prinde paltonul“, adică va fi demis, și că acum, la câteva luni distanță, mulți consideră că ar trebui să-și reînnoiască înțelegerea cu Universitatea: „Este normal ca într-o fază inițială, când o persoană este nouă într-un loc, oamenii să-l privească cu o oarecare neîncredere. Munca pe care am depus-o m-a adus în situația în care suntem acum. Momentan sunt concentrat asupra muncii, dar va veni o perioadă în care mă voi gândi și la viitorul meu. Nu vă ascund că am un contract valabil un an. Sunt foarte bucuros că sunt aici și mă concentrez să fac și mai bine lucrul pe care-l fac. Sunt mulțumit că-mi este apreciată munca și prestațiile jucătorilor sunt, de asemenea, apreciate“.

Jucătorii, concentrați

La rândul lor, Screciu și Gustavo știu că nu vor avea o misiune ușoară la Chiajna, dar mizează pe forța grupului.
„Chiajna vine după o serie de victorii și trebuie să mergem acolo foarte concentrați și atenți, ca să facem un meci bun. Nu mă gândesc la titlu, trebuie să pregătim fiecare meci, iar acum vine cel de la Chiajna. Sunt fericit că am șase goluri marcate și am mai spus-o că este meritul întregii echipe. Mă bucur foarte mult că am fost inclus și în primii unspreze în echipa turului de campionat“, a comentat Gustavo.
„Ne așteaptă un meci foarte greu, Chiajna este în formă bună, dar noi trebuie să încercăm să ne facem jocul și să ne impunem. E o presiune în plus pe noi, pentru că toată lumea ne vede luptând pentru titlu, dar încercăm să ne facem treaba cât mai bine și să strângem cât mai multe puncte“, a subliniat Screciu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS