6.7 C
Craiova
marți, 19 martie, 2024
Știri de ultima orăSportCSM București - SCM Craiova, duelul echipelor neînvinse în Liga Florilor

CSM București – SCM Craiova, duelul echipelor neînvinse în Liga Florilor

Zeljka Nikolic (la minge) și colegele sale au obținut victorii pe linie în acest start de campionat (foto: Lucian Anghel)
Zeljka Nikolic (la minge) și colegele sale au obținut victorii pe linie în acest start de campionat (foto: Lucian Anghel)

Handbalistele de la CSM București și SCM Craiova dispută astăzi derbiul acestui început de campionat din Liga Florilor. Meciul din cadrul etapei a șasea se va disputa la București, de la ora 17.30 (DigiSport, Telekom Sport), în Sala Rapid, și pune față în față cele două echipe care au punctaj maxim după cinci runde. „Tigroaicele“ ocupă primul loc, având golaveraj mai bun decât echipa din Bănie, aflată pe locul secund.
Având în vedere că toată lumea crede că CSM București, campioana en-titre și lideră în grupa sa în Liga Campionilor, nu are cum pierde titlul și anul acesta și că SCM Craiova este principala favorită la medalia de argint, partida de azi poate fi considerată derbiul campionatului. „Vom încerca să le punem probleme celor de la CSM București, să facem un joc bun acolo. Obiectivul este clar, de pregătire“, s-a limitat să spună Bogdan Burcea, antrenorul principal al oltencelor. Cristina Zamfir Florianu, principala marcatoare a campionatului, a vorbit și ea despre confruntarea cu Cristina Neagu și cu colegele sale: „Ne așteaptă un meci foarte greu. Ne dorim un joc bun și la final să ieșim cu fruntea sus de pe teren. Nu știu dacă suntem singura echipă din campionat care poate pune probleme CSM-ului, cum se spune. Poate și celelalte echipe o pot face, vom vedea. Noi dorim să ne facem jocul și să nu mai facem greșeli“. CSM București și SCM Craiova s-au mai întâlnit în acest sezon, în Supercupa României, la începutul lunii septembrie. Atunci, campioana a obținut o victorie clară, scor 33-19.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS