24.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbal / Lucescu vrea un amical România – Turcia la Craiova

Fotbal / Lucescu vrea un amical România – Turcia la Craiova

Selecționerul Turciei, reputatul antrenor român Mircea Lucescu (foto), a anunțat ieri seară, în cadrul unei emisiuni, că în luna noiembrie se va juca un amical între reprezentativa României și echipa „Semi-lunei“ pe noul stadion din Craiova.

„Am discutat cu Răzvan Burleanu (președintele FRF – n.r.), iar pe 10 sau 14 noiembrie vom avea un amical cu România la Craiova. E un meci bun, pentru că ambele reprezentative sunt în reconstrucţie“, a spus Mircea Lucescu, la Digi Sport.

Deşi ziariştii de la Istanbul erau convinşi că Lucescu nu va mai continua aventura pe banca Turciei, Federaţia a avut o reacţie promptă: „Dorim să comunicăm faptul că zvonurile din presă nu reflectă realitatea și negăm public veridicitatea acestora“, au transmis cei din Federația Turcă, printr-un comunicat publicat pe site-ul oficial.

România şi Turcia s-au întâlnit ultima oară în septembrie 2013, în preliminariile pentru Mondialul din 2014, pe vremea când selecţionerul tricolorilor era Victor Piţurcă. Atunci, pe Arena Naţională, Turcia s-a impus cu 2-0, însă România a prins în cele din urmă barajul pentru turneul final, pierdut însă în faţa Greciei.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS