10.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportVoleibalistele de la CSV Craiova au oprit acasă trofeul „Marcel Zlotea“

Voleibalistele de la CSV Craiova au oprit acasă trofeul „Marcel Zlotea“

Echipa de mininvolei a clubului CSV Craiova a câștigat ediția a treia a Turneului Memorial „Marcel Zlotea“, desfășurat la sfârșitul săptămânii trecute la Colegiul Național „Ștefan Odobleja“. La categoria Speranțe, craiovencele s-a clasat pe locul patru, din șase formații participante. „A fost un turneu de cinci stele și considerăm că acesta este cel mai bun rezultat al nostru, ca prestigiu, după ce în sezonul 2015-2016 am cucerit bronzul naţional. Am câștigat în premieră acest turneu puternic și la cealaltă categorie ne-am clasat pe locul patru, într-o companie selectă. La fiecare categorie au participat campioanele de anul trecut, plus echipe de top 5. A fost un turneu foarte reușit“, a spus ieri Radu Chifu, președintele clubului și totodată antrenor la echipa de Speranțe. Echipa de minivolei de la CSV, câștigătoarea trofeului, este pregătită de Raluca Andrei, iar lotul cuprinde următoarele jucătoare: Beatrice Iliescu (căpitan), Andra Popa, Andrada Dumitrescu, Andreea Neagu, Gabi Mirea, Eva Vizitiu, Oana Nețoiu și Alesia Balica. La această categorie au participat patru formații, jucându-se în sistemul „fiecare cu fiecare“, iar gazdele au obținut trei victorii: 3-1 cu CSM București, 3-0 cu CSS Alexandria și 3-2 cu Dinamo București.
La Speranțe au participat șase echipe, împărțite în două grupe. În grupă, CSV Craiova a ocupat primul loc, după o victorie cu Mioveni (2-0) și o înfrângere cu Lugoj (2-1). În semifinale, oltencele au fost învinse de Dinamo, cu 2-0, iar în finala mică CSV a fost depășită de Lugoj, cu 2-1. Câștigătoarea la această categorie a fost CS Nădlac, care a învins Dinamo cu 2-0. Lotul Craiovei a cuprins următoarele fete: Bianca Chifu, Roberta Pârvan, Andreea Badea, Miruna Mordunescu, Roberta Minea, Raluca Ion, Ramona Nicolae, Luiza Dovleac, Evelyn Hertzog, Ștefania Mustățea, Maria Poajgă și Bianca Balica.
La sfârșitul acestei săptămâni, grupa de jucătoare născute în 2003 și 2004 de la CSV Craiova va participa la un turneu puternic în Bulgaria, alături de două echipe din Sofia, una din Plovdiv și una din Vidin.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS