16.2 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbal / CSO Filiași a remizat la Giarmata

Fotbal / CSO Filiași a remizat la Giarmata

Formația CSO Filiași a remizat, scor 2-2, în partida disputată vineri, în deplasare, în fața echipei Millenium Giarmata, contând pentru etapa a 7-a din Liga a III-a, seria 3. Golurile bănățenilor au fost marcate de Dorin Codrea (’71, ’80), în timp ce doljenii au punctat prin Cătălin Dinu (’33) şi Cosmin Calu (’89).
Antrenorul doljnenilor, Victor Naicu (foto), a început meciul cu următorii jucători: Nedeianu – Calu, Preda, Tereche, Neacşu – Geanimu, Tudor, Borneci, Cruşoveanu – Badea, Dinu. Pe parcurs i-a mai introdus pe: D. Stancu, Chivu, Papa.

„Este un rezultat echitabil. Nu meritam mai mult de un punct. Consider că echipa a suferit ca joc şi asta pentru că s-a observat oboseala, cele 120 de minute jucate în Cupă şi-au spus cuvântul. Băieții au jucat la adevărata lor valoare în ultimul sfert de oră, când am şi egalat şi am ratat alte trei mari ocazii prin Dinu, Badea şi Cruşoveanu”, a declarat Florin Spînu.

În urma acestui rezultat, CSO Filiași ocupă locul 7, iar în etapa viitoare va evolua în compania echipei CSM Lugoj, meciul fiind programat vineri, de la ora 15.00, pe stadionul „Chimia” din Ișalnița.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS