5.3 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportOficialii lui CSO Filiași îi bat obrazul lui Bîrzan

Oficialii lui CSO Filiași îi bat obrazul lui Bîrzan

CSO Filiași a ratat calificarea în 16-imile Cupei României la penaltiuri, FC Argeș câștigând la Ișalnița cu 7-5, după ce în cele 120 de minute de joc scorul a fost egal, 2-2. Supărarea doljenilor este cu atât mai mare cu cât au avut victoria în mână, însă un moment de neatenție și un gest lipsit de fair-play din partea mijlocașului Radu Bîrzan, împrumutat de piteșteni de la Universitatea Craiova, a făcut ca jocul să ia o turnură neașteptată. Mai exact, filieșenii au acordat un aut pentru ca un jucător să primească îngrijiri medicale, dar piteștenii au repus mingea, iar Bîrzan, în loc să returneze mingea gazdelor, așa cum era firesc, l-a pus pe Andrei Nilă în situația de a marca, iar acesta nu l-a iertat pe Nedeianu, egalând la doi în minutul 87.

Naicu și Spînu, mândri de jucători

După joc, oficialii clubului CSO Filiași le-au bătut obrazul celor de la FC Argeș, considerând că această calificare nu le face cinste din pricina gestului lui Radu Bîrzan.
„Îmi felicit jucătorii pentru modul cum au tratat jocul. Consider că s-au ridicat la nivelul adversarului, în multe momente am fost peste ei, puteam să închidem jocul la 2-1, când am avut o bară, dar, din păcate, la o lipsă de fair-play a lui Radu Bîrzan am fost egalați, pentru ca apoi să pierdem la penaltiuri. Nicăieri în lume nu se mai face să nu se returneze mingea, după ce ea este trimisă afară pentru ca un fotbalist să primească îngrijirile medicale. A fost și vina noastră la acea fază, că ne-a prins nepregătiți. A fost o lipsă de concentrare la acel contraatac și astfel au înscris ei golul egalizator. La penaltiuri am greșit o singură dată și a fost suficient ca să nu câștigăm. Am ales să execute penaltiurile jucătorii cu experiență, care au bătut bine la antrenamente și nu pot să acuz pe nimeni că am pierdut. L-am ales pe Alin Nica să apere loviturile de departajare pentru că el s-a antrenat bine în acest sens, dar nu a reușit să facă nimic din păcate. Îmi pare rău că nu am reușit să ne calificăm în 16-imi, ar fi fost ceva senzațional“, a spus antrenorul Victor Naicu.
„A fost un meci foarte frumos, în care jucătorii noștri s-au ridicat la nivelul Ligii a II-a. Am avut foarte multe ocazii și numai ghinionul a făcut să nu dăm golul trei. Este o pată neagră pentru FC Argeș din cauza gestului de la golul doi. Nu mă așteptam la așa ceva. Sunt dezamăgit de rezultat, dar mândru că am făcut o echipă bună, care îmi dă încredere că putem juca de la egal la egal cu orice adversar“, a menționat președintele Florin Spînu.
Pentru CSO Filiași urmează un joc în campionatul Ligii a III-a – seria 4, elevii lui Victor Naicu având de înfruntat pe Millenium Giarmata, mâine, de la ora 15.00, în Banat.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS