11.4 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSportHalep, în culmea fericirii după victoria fantastică cu Șarapova

Halep, în culmea fericirii după victoria fantastică cu Șarapova

După prima sa victorie din carieră în fața rusoaicei Maria Șarapova, înregistrată ieri în optimile de finală ale turneului WTA de la Beijing, cu scorul de 6-2, 6-2, Simona Halep a mărturisit că a jucat cel mai bun tenis al ei. „A fost un meci mare, cred că am jucat cel mai bun tenis al meu împotriva ei. Am servit destul de bine și am putut vedea pe teren munca pe care am depus-o după US Open. Sunt cu adevărat fericită că am putut realiza asta. E prima mea victorie împotriva ei și vreau pur și simplu să mă bucur de acest moment“, a afirmat Halep, numărul 2 mondial, citată de site-ul WTA. Românca de 26 de ani, a doua favorită a competiției, a câștigat primul joc în fața rusoaicei, după șapte victorii la rând ale acesteia, cea mai recentă în urmă cu aproximativ o lună, la US Open, în primul tur. „Am văzut că dacă sunt concentrată și am încredere în mine, pot da tot ce am mai bun. (…) De fapt, de multe ori când am jucat împotriva ei, am simțit că pot s-o înving, dar nu s-a întâmplat“, a spus Simona. „Astăzi am spus că e doar un alt meci, am vrut doar să dau tot ce am, să rămân concentrată, calmă și pozitivă“, a mai afirmat ea. La rândul său, Maria Şarapova a avut cuvinte frumoase pentru Simona Halep. „Cred că a făcut un meci incredibil. A lovit atât de constant mingea, nu a greşit neforţat deloc, a anticipat fantastic, iar procentajul ei la serviciu a fost sus de tot. A făcut tot ce trebuia să facă!“, a declarat rusoaica, potrivit site-ului WTA.

Urmează Daria Kasatkina

Halep o va întâlni în sferturi pe rusoaica Daria Kasatkina (locul 34 WTA). Ultimul meci dintre Halep şi Kasatkina s-a jucat chiar săptămâna trecută, în al doilea tur al turneului de la Wuhan, când rusoiaca s-a impus clar, în două seturi, scor 2-6, 1-6 . Românca a vorbit despre adversara ei şi a spus că va fi un meci dificil şi că doreşte să se revanşeze după înfrângerea de la Wuhan. „Am jucat împotriva ei săptămâna trecută şi am pierdut. Deci ar putea fi o revanşă, dar nu se ştie niciodată. Este o adversară foarte dificilă şi loveşte puţin diferit. Luptă până la sfârşit pentru fiecare punct. Trebuie să analizez ce nu am făcut bine la Wuhan şi să încerc să am un joc mai bun”, a spus Halep, potrivit site-ului WTA.

Rusoaica de 20 de ani a declarat că va fi un meci dificil şi că va trebui să joace cel mai bun tenis al ei pentru a câştiga. „Am avut o seară şi un meci excelent cu Radwanska. Sunt fericită că am câştigat. Suntem deja în sferturile de finală, așa că trebuie să dau tot ce e mai bun pentru a o învinge”, a spus Kastkina.

Partida dintre Halep şi Kasatkina se va juca mâine, iar ora de disputare va fi anunţată cel mai probabil în cursul zilei de azi.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS