10.6 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportSCM-U Craiova are de recuperat șase puncte în duelul cu Timișoara

SCM-U Craiova are de recuperat șase puncte în duelul cu Timișoara

IMG_0015

BC SCM Timișoara și SCM-U Craiova se luptă astăzi, de la ora 18.00 (DigiSport), pentru un loc în Final 8-ul Cupei României, în manșa retur din faza I a acestei competiții. În partida tur, disputată sâmbătă, în Bănie, timișorenii s-au impus la o diferență de șase puncte, scor 82-76, la căpătul unui meci echilibrat.
Grație acestui avantaj, destul de fragil, dar și a faptului că dispută meciul pe teren propriu, bănățenii pornesc cu prima șansă, dar nici oltenii nu abandonează lupta pentru calificare în faza următoare. Jucătorul american Jamar Samuels, autor a 16 puncte în confruntarea tur, crede că SCM-U poate merge mai departe.
„Am făcut câteva greşeli, minore şi fireşti la început de sezon, dar încercăm să le remediem cât mai repede. Cu Martinic în teren va arăta mult mai bine echipa, vom avea încă un marcator important“, spunea jucătorul Craiovei după partida de sâmbătă. Rămâne de văzut dacă Goran Martinic, menajat la primul joc, va fi trimis în teren azi de Rami Hadar. Tot azi se mai dispută partida Dinamo București – Phoenix Galați (în tur 47-80), de la ora 20.00, iar aseară, după închiderea ediției, s-a disputat meciul BC Mureș – BCM-U FC Argeș Pitești (în tur 63-72). Dubla dintre Politehnica Iași și BC Timba Timișoara se va desfășura în cursul lunii octombrie, pe 18 la Iași, și pe 25 – la Buziaș.
În Cupa României se joacă cu doi jucători români în teren pe tot parcursul meciului. Se califică în faza următoare echipa care marchează mai multe puncte în cele două partide. Echipele care vor obține calificarea vor evolua în turneul Final 8, alături de U BT Cluj, Steaua CSM Eximbank București, CSM CSU Oradea și BC CSU Sibiu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS