11.7 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportTrupa lui Vrăjitoarea, victorioasă la Severin

Trupa lui Vrăjitoarea, victorioasă la Severin

Formația de juniori D, copii născuți în anii 2005 și 2006, a Universității Craiova a avut parte de un weekend plin, încheiat însă perfect. Elevii lui Bogdan Vrăjitoarea au câștigat Memorialul „Jean Olteanu“, desfășurat pe stadionul „Municipal“ din Severin, după ce s-au impus la penaltiuri în finală în fața Academiei „Flavius Stoican“. În timpul regulamentar, scorul a fost 1-1, iar la loviturile de departajare a fost 2-1 pentru alb-albaștri.
În drumul spre finală, în faza grupelor mai exact, Universitatea a surclasat-o pe CSS Turnu Severin, învingând cu 10-0, i-a administrat un sec 4-1 echipei CFR Simeria și a depășit Academia „Flavius Stoican“ cu 3-1. În semifinale, gruparea din Bănie a trecut la penaltiuri de Electrica Timișoara, scor 3-1 (1-1 în timpul regulamentar).
Universitatea Craiova a stat bine și la premiile individuale, Bogdan Duță fiind desemnat golgheterul turneului cu patru goluri marcate, în timp ce Rafael Vlăsceanu a primit distincția de cel mai bun portar.
Lotul lui Bogdan Vrăjitoarea i-a cuprins pe următorii: Rafael Vlăsceanu, Eduard Țamboi – Mario Sîrbu, Ianis Zaharia, Robert Lăpădătescu, Adelin Dumitru, Frederico Cîrpici, Bogdan Duță, Lucian Duță, Alex Capac, Denis Lăcraru, Rareș Gheorghiade, Mario Tudor, Dorian Sichitiu, Vlad Nedelcu.
„A fost un test util pentru noi, cu adversari buni, și ne bucură faptul că am câștigat turneul, pentru că asta arată că suntem pe un drum bun cu pregătirea. Acum ne concentrăm asupra meciurilor din campionat, unde vrem să înregistrăm cât mai multe victorii ca echipă și să creștem individual“, a declarat antrenorul Bogdan Vrăjitoarea, pentru GdS.
Alexandru Vîrtosu

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS