17 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFiliașiul luptă cu FC Argeș în Cupă

Filiașiul luptă cu FC Argeș în Cupă

Divizionara C CSO Filiași întâlnește astăzi, de la ora 14.30, pe stadionul „Chimia“ din Ișalnița, pe FC Argeș (locul 8 în Liga a II-a), într-un meci contând pentru faza a patra a Cupei României.
Doljenii sunt conștienți că nu vor avea o misiune ușoară, dar cred în șansa lor, având drept exemplu isprava de anul trecut, când, tot în turul patru, a fost la un pas de a o elimina pe CSM Vâlcea, dar a pierdut la loviturile de departajare.
„FC Argeș a defilat anul trecut în campionatul Ligii a III-a, iar acum are o echipă și mai bună. E clar că nu pornim ca favoriți în jocul cu FC Argeș, dar am încredere mare în jucătorii noștri. Nu putem promite că ne vom califica, dar îi asigurăm pe toți că vom da totul pe teren pentru a merge mai departe în Cupa României. Terenul propriu, dorința jucătorilor de a face performanță și de a scrie istorie pentru acest club ne face să sperăm. Avem șansa noastră și ne-o jucăm până la capăt. Nu avem nevoie de juniori în Cupă și probabil că vor apărea mai mulți seniori în teren, deci e o regulă care ne va avantaja și pe noi“, a declarat antrenorul Filiașiului, Victor Naicu, pentru GdS.
„FC Argeș este o echipă din Liga a II-a, dar noi vom lupta să trecem mai departe în Cupa României. Avem o echipă foarte bună anul acesta și am încredere că o să facem un joc bun“, a punctat căpitanul Fabian Crușovanu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS