14.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbal / Iencsi a fost demis de la Pandurii Târgu Jiu. Pustai dă târcoale

Fotbal / Iencsi a fost demis de la Pandurii Târgu Jiu. Pustai dă târcoale

Cu toate că are ca obiectiv promovarea în Liga I, Pandurii Târgu Jiu este mai aproape de eșalonul trei în acest moment. Gorjenii au suferit o nouă înfrângere pe teren propriu, la Motru, de data aceasta în fața celor de la Olimpia Satu Mare, scor 0-1, și ocupă locul 13, cu doar 12 puncte strânse în 10 runde. Golul care a făcut diferența în jocul de sâmbătă a fost marcat de Oliver Lusamba, în minutul 57.

Pandurii: D. Popescu – Vodă (46, M. Maxim), Turda, D. Lung, D. Drugă, Dănăricu, Brînzan, Şut (73, Șendroiu), Dodoi (73, Pîrvulescu), Cip. Rus, Bujor. Antrenor: Adrian Iencsi.

Olimpia: Fl. Muntean – Cr. Munteanu, R. Rus, D. Muntean, Duruş, Miholca, Hlinca, Vas. Pop, Lusamba (90+1, Villand), Jurj (85, Bura), Brata. Antrenor: Zoltan Ritli.

Imediat după finalul meciului, Marin Condescu, preşedintele USMO, unul dintre cei cinci acţionari de la Pandurii, care a urmărit partida alături de Cristi Pustai, în prezent la prim-divizionara Gaz Metan Mediaş, a decis să-l demită pe antrenorul Adrian Iencsi (foto).

„Am decis, de comun acord cu Iencsi, să ne despărţim. Nu am văzut atitudine la echipă, nu am avut ocazii. Cel puţin pentru meciul de Cupă de la Reşiţa, de pregătirea echipei se va ocupa Marcel Ploaie. Căutăm soluţii pentru redresarea echipei“, a spus Marin Condescu, pentru liga2.ro.

„Asta e viața antrenorului, am avut o discuție cu președintele și am ajuns la un acord comun. Am plecat la un drum din mers, a fost foarte dificil să faci o echipă să joace fără o pregătire centralizată în vară. Cu toate astea, rezultatele nu au fost rele, dar acasă nu am reușit să câștigăm deloc. Nici programul de până acum nu ne-a avantajat. Nu-mi pare rău că am venit aici, mi-ar fi plăcut să am continuitate, să construiesc. Sper ca plecarea mea să schimbe ceva la echipă, în special la jocul băieților. Va urma o pauza pentru mine“, a declarat Adrian Iencsi, la Sport Total FM.

Pandurii Târgu Jiu va evolua în partida următoare pe terenul celor de la UTA Arad, jocul fiind programat duminică, 8 octombrie, de la ora 15.30.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS