13.1 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFiliașiul și-a propus victoria cu Șirineasa, Craiova II vrea să profite

Filiașiul și-a propus victoria cu Șirineasa, Craiova II vrea să profite

Reprezentantele Doljului de la Liga a III-a au parte de meciuri dificile sâmbătă, de la ora 17.00, în etapa a 5-a, dar vizează obținerea unor rezultate pozitive.
Un meci cu implicații mari în clasament se dispută pe stadionul „Jiul“ din Petroșani, acolo unde echipa ACS Șirineasa, liderul seriei a 4-a, primește vizita formației CSO Filiași. Trupa lui Victor Naicu este neînvinsă în acest început de sezon, iar jocul bun îl determină pe președintele Florin Spînu să creadă într-un nou rezultat pozitiv, care să-i propulseze pe Fabian Crușoveanu și colegii săi pe podium.
„Mergem încrezători la Petroșani. Jucătorii sunt pregătiți și foarte motivați să facă un meci bun și să obțină un rezultat pe măsură cu Șirineasa. Astăzi (joi – n.r.) am purtat o discuție cu toți în vestiar și am văzut că băieții au un moral bun, sunt optimiști. Nu subestimez deloc valoarea adversarei, are jucători cu experiență și are și o conducere tehnică foarte bună, vorbesc de antrenorii Gabi Mangalagiu și Damian Militaru și de directorul sportiv Marian Tudorache, care mi-a fost și coleg pe când eram fotbalist activ. Nu sunt probleme de lot și sunt convins că vom obține un rezultat foarte bun“, a declarat Florin Spânu, pentru GdS.

Papură speră la primul loc

O victorie sau un egal în meciul CSO – Șirineasa nu ar avea un efect pozitiv doar asupra grupării din Filiași, ci ar ajuta-o și pe CS Universitatea II Craiova, care ar putea trece pe primul loc în cazul unui succes în disputa de pe stadionul „Extensiv“ contra formației Național Sebiș. Antrenorul „satelitului“, Corneliu Papură, știe că misiunea de sâmbătă nu este ușoară și așteaptă ajutoare de la prima formație a clubului.
„Suntem cu un ochi și la celelalte partide, dar nouă ne trebuie victorie la toate meciurile. O să avem un meci greu cu Național Sebiș, pentru că întâlnim o echipă care trage la promovare, cu jucători foarte buni. Am destule date despre adversari de la Angelo Iuga, care a jucat acolo anul trecut, dar și din alte părți. Nu știu ce jucători voi avea la dispoziție, pentru că este posibil să primim și de la prima echipă din fotbaliștii care nu evoluează contra Voluntariului. În principiu, ne va lipsi Borța, care e accidentat, nu a jucat nici data trecută, în schimb am putea miza pe Buzan și Enache, cărora le-a expirat suspendarea. Obiectivul nostru este să jucăm cât mai bine. Să sperăm că o să câștigăm și că o să facă și Filiașiul un rezultat bun cu Șirineasa, pentru că astfel vom urca pe primul loc și ar aduce un mare plus la capitolul moral acestor tineri“, a punctat Corneliu Papură, pentru GdS.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS