8.9 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportMeciul Dinamo - Concordia Chiajna, amânat de LPF ca urmare a avertizărilor meteorologice

Meciul Dinamo – Concordia Chiajna, amânat de LPF ca urmare a avertizărilor meteorologice

Liga Profesionistă de Fotbal a amânat meciul Dinamo – Concordia Chiajna, programat în această seară, de la ora 21,00, pe stadionul din Șoseaua Ștefan cel Mare, ca urmare a avertizărilor meteorologice emise de Administrația Națională de Meteorologie.

Conform unui comunicat publicat, miercuri seara, pe site-ul oficial al LPF, partida, contând pentru etapa a 11-a a Ligii I, se va disputa la o dată ulterioară, ce va fi stabilită de comun acord cu reprezentanții deținătorilor drepturilor TV.

„Având în vedere avertizarea meteorologică emisă de Administrația Națională de Meteorologie în cursul zilei de 20 septembrie 2017; având în vedere recomandarea adresată bucureștenilor de către Primarul General al Municipiului București, doamna Gabriela Firea, de a evita orice deplasare începând cu ora 20,00 a zilei de astăzi, cu excepția situațiilor de urgență, precum și comunicatul emis de către Federația Română de Fotbal prin care se recomandă întreruperea oricărei activități fotbalistice în aer liber; având în vedere dispozițiile art. 12 alin. 1 din ROAF potrivit cărora: „Forurile organizatoare au dreptul de a schimba, în cazuri excepționale, stadionul, ziua, ora de începere sau localitatea de disputare a jocului”, pentru a nu pune în pericol viața sau integritatea fizică a participanților și spectatorilor la jocul Dinamo 1948 — CS Concordia Chiajna programat să se dispute pe Stadionul Central din Complexul Sportiv Dinamo în data de 20 septembrie 2017, începând cu ora 21,00, Liga Profesionistă de Fotbal decide schimbarea zilei de disputare a acestei partide la o dată ulterioară, care va fi stabilită de comun acord cu reprezentanții deținătorilor de drepturi media”, se arată în comunicatul LPF.

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis o avertizare cu cod portocaliu de instabilitate atmosferică deosebit de accentuată, cantități de apă importante, în intervalul 20 septembrie, ora 16 — 21 septembrie, ora 10, pentru județele Dâmbovița, Prahova, Buzău, Vrancea și Bacău. De asemenea, a fost emisă și o avertizare cu cod galben de instabilitate atmosferică accentuată, intensificări ale vântului și cantități de apă însemnate pentru celelalte județe, până pe 21 septembrie, ora 21. Conform ANM, temporar vântul va avea intensificări cu viteze care la rafală vor atinge 55-60 km/h, iar în timpul ploilor vor fi rafale de peste 65-70 km/h și vijelii.

Primul meci al zilei din Liga I, FC Botoșani — CSM Poli Iași, se desfășoară conform programării. El a început la ora 18,30 și se va încheia la 20,15. Joi sunt programate alte trei partide din cadrul etapei a 11-a a Ligii I: FC Viitorul — Juventus București (ora 16,30), Gaz Metan Mediaș — Astra Giurgiu (ora 18,30) și CFR Cluj — FCSB (ora 21,00).

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS