14.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSportFilieșenii, obligați să câștige

Filieșenii, obligați să câștige

După un parcurs fără înfrângere în campionat și Cupa României, CSO Filiași se pregătește să întâlnească ultima clasată din seria 4 a Ligii a III-a, Nuova Mama Mia Becicherecul Mic. Confruntarea are loc vineri, de la ora 17.00, pe stadionul „Chimia“ din Ișalnița, iar doljenii nu concep decât victoria.
„Aparent este un meci ușor, dar noul director tehnic de la Becicherecul Mic este Ciprian Urican, știu că este un bun profesionist și va organiza bine jocul adversarilor. Echipa lor nu s-a schimbat foarte mult, au și niște jucători străini pe acolo, și trebuie să o tratăm serios, pentru că numai așa victoria va fi de partea noastră“, a declarat antrenorul Victor Naicu.
„Sperăm să obținem victoria și cu Becicherecul Mic și să continuăm ascensiunea. Trebuie să intrăm motivați pe teren, să luăm meciul foarte în serios și să câștigăm“, a punctat mijlocaul Nicușor Neacșu, care a împlinit joi 29 de ani.
De partea cealaltă a baricadei, strategul timișorenilor de la Becicherecul Mic, Ciprian Urican, fost director tehnic al Centrului de copii și juniori al CS Universitatea Craiova, a declarat că misiunea echipei sale la Ișalnița este foarte grea.
„Gazdele sunt favorite clar. Îl au pe Naicu antrenor, un tip care cunoaște meserie și ne va fi greu. Noi acum strângem rândurile și începem să ne cunoaștem. Avem mulți copii în lot și scopul nostru este să creștem de la etapă la etapă“, a declarat Ciprian Urican, pentru GdS.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS