10.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportMedalii cu sacul pentru elevii lui Minoiu

Medalii cu sacul pentru elevii lui Minoiu

La proba de sprint, craiovenii, antrenaţi de Emilian Minoiu (foto stânga) au acaparat podiumul. Roman Ciobanu a ocupat primul loc, Ionuţ Zinca s-a clasat pe locul doi, iar George Minoiu a luat medalie de bronz
La proba de sprint, craiovenii, antrenaţi de Emilian Minoiu (foto stânga) au acaparat podiumul. Roman Ciobanu a ocupat primul loc, Ionuţ Zinca s-a clasat pe locul doi, iar George Minoiu a luat medalie de bronz

Reprezentanții secției de orientare de la CS Universitatea Craiova au participat recent la Campionatele Naționale, în orașul Victoria, și s-au întors cu o „recoltă“ bogată: 9 medalii de aur, 6 de argint și 3 de bronz. Craiovenii au dominat clar în toate probele seniorilor și M20 (tineret), unde au obținut toate medaliile de aur și argint puse în joc. La seniori masculin, proba de sprint a fost câștigată de Roman Ciobanu (CS Universitatea), urmat de colegii săi de club Ionuț Zinca și George Minoiu. La feminin senioare, în aceeași probă, s-a impus craioveanca Andra Anghel, iar colega sa Veronica Minoiu s-a clasat pe locul trei.
La seniori masculin, proba de lungă distanță, primele două locuri au fost ocupate de doi reprezentanți ai clubului din Bănie. Câștigător a fost Ionuț Zincă, urmat de Ovidiu Muțiu. Andra Anghel și-a trecut în cont alte două titluri de campioană, la lungă distanță și medie distanță. În cursa seniorilor de medie distanță, Ionuț Zinca și-a adjudecat un nou titlu de campion, urmat de coechipierul său Daniel Barkasz. Și la ștafetă, reprezentanții CS Universitatea au reușit să ia trei medalii. La seniori, echipa 1 a CSU (Roman Ciobanu, Ovidiu Muțiu, Alexandru Blejdea) a câștigat aurul, urmată de CSU 2 (Daniel Barkasz, George Minoiu, Ionuț Zincă). La fete, gruparea din Bănie a luat medalie de argint, din echipă făcând parte Bianca Stamate, Veronica Minoiu și Andra Anghel.
La juniori, George Minoiu și Mihai Țânțar și-au împărțit medaliile de aur și argint, fiecare fiind învingător câte o probă. Minoiu a câștigat proba de medie distanță, fiind urmat de Mihai Țânțar, iar la lungă distanță locurile pe podium au fost inversate. Ambii sportivi sunt campioni sud-est europeni, câștigând proba de ștafetă la competiția desfășurată în Muntenegru luna trecută. Revenind la competiția de la Victoria, o altă medalie pentru CS Universitatea Craiova a fost adusă de Bianca Stamate, care a obținut bronzul. Sportivii craioveni sunt pregătiți de Emilian Minoiu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS