5.3 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbal / Alb-albaștrii, victorie foarte muncită cu liderul Ligii I

Fotbal / Alb-albaștrii, victorie foarte muncită cu liderul Ligii I

CS Universitatea Craiova a câștigat greu, cu 1-0, partida disputată duminică, pe stadionul „Municipal“ din Severin, în compania echipei FC Botoșani, contând pentru etapa a 6-a din Liga I. Golul care a făcut diferența a fost reușit de Hristo Zlatinski, bulgarul reluând cu capul de la doi metri o minge venită din dreapta, de la Gustavo, după o centrare a lui Mitriță (79).

CS Universitatea Craiova: Calancea – Dimitrov, Kelic, Barthe (63, Spahija), Briceag – Gustavo, Mateiu (72, Bancu), Zlatinski, Burlacu (72, Screciu) – Mitriță, M. Roman. Antrenor: Devis Mangia.

FC Botoșani: Cobrea – Patache, Burcă, Miron, Mușat – Cucu (30, Tincu), Bordeianu (83, Chiaccheri) – Roman, L. Fulop (13, Morunțan), Serediuc – Daniel Popa. Antrenor: Costel Enache.

Cartonașe galbene: Briceag 35, Barthe 52, M. Roman 68 / Serediuc 53, Roman 72.

Au arbitrat: Istvan Kovacs – Octavian Șovre, Alexandru Cerei; Florin Mazilu.

În urma acestui rezultat, CS Universitatea Craiova ocupă locul trei, cu 12 puncte, dar poate fi depășită de Dinamo în cazul unui succes cu Poli Iași în disputa din seara aceasta. În etapa următoare, alb-albaștrii vor evolua pe terenul campioanei FC Viitorul, confruntarea fiind programată duminică, 20 august, de la ora 18.30.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS