17 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbal / „Satelitul“ a remizat cu Sporting Roșiori

Fotbal / „Satelitul“ a remizat cu Sporting Roșiori

Echipa secundă a CS Universitatea Craiova a terminat la egalitate, scor 1-1, partida de verificare susținută sâmbătă, pe stadionul „Extensiv“, în compania echipei CS Sporting Roșiorii de Vede. Golul alb-albaștrilor a fost marcat în minutul 55 de Mihăilă.
Antrenorul „satelitului“, Cornel Papură, a început meciul cu următorul unsprezece: L. Popescu – Vlădoiu, Ion, Hreniuc, Petre – Buzan, Țoiu, Trancă – Frăsineanu, Gunie, Manea. Au mai intrat: Dică – Borța, Trocan, Iuga, Enache, V. Constantin și Mihăilă.
Acesta este al treilea joc de verificare susținut de CS Universitatea II Craiova în pregătirile noului sezon. În primele, trupa lui Papură a pierdut cu 2-0 în fața celor de la CS Mioveni și a câștigat cu 3-1 testul cu CSO Filiași. Alb-albaștrii de la Liga a III-a vor mai susține două teste până la reluarea campionatului. Primul este programat miercuri, de la ora 18.00, pe stadionul „Chimia“ din Ișalnița, contra lui CSO Filiași, iar al doilea sâmbătă, 19 august, de la ora 10.00, pe „Extensiv“ în fața lui AS Milcov.
Campionatul Ligii a III-a va debuta pe data de 26 august 2017.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS