10 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbal / CSO Filiași, învinsă de CS Cozia Călimănești

Fotbal / CSO Filiași, învinsă de CS Cozia Călimănești

Divizionara C doljeană CSO Filiași a susținut sâmbătă, pe stadionul „Chimia“ din Ișalnița, al patrulea joc de verificare al verii. Trupa lui Victor Naicu, formată din mulți jucători tineri veniți în probe, a pierdut categoric, scor 0-4 (0-3), confruntarea cu CS Cozia Călimănești, grupare care activează în Liga a IV-a Vâlcea și care are ca obiectiv promovarea.

Tehnicianul Victor Naicu a folosit două formule distincte în fiecare repriză, singurul care a evoluat tot meciul fiind portarul junior Ionuț Munteanu (17 ani).

CSO Filiași, prima repriză: Munteanu – Borneci, Calu, Ilina, Tereche – Borhot, Duriță, Papa, Crușoveanu – Geanimu, Robert Stancu.

CSO Filiași, repriza a doua: Munteanu – Pîrvuică, Fruntelată, Bălă, Toshi – Moraru, Chivu, Obeanu, Alin Stancu – Badea, Tănase. Au mai intrat: Duma, Stanca.

 

Naicu: Nu asta este valoarea jucătorilor

 

Antrenorul lui CSO Filiași, Victor Naicu, a fost dezamăgit de rezultatul înregistrat, dar este convins că la startul campionatului de Liga a III-a echipa va arăta foarte bine.

„Avem un lot foarte numeros, asta în ciuda faptului că avem câțiva jucători plecați și accidentați, cum ar fi portarul Alin Nica, fundașul Nicușor Neacșu și alții. Dar o să cearnă sita după acesta meci. Am avut o săptămână de pregătire intensă, de acumulări fizice, și am decis ca în acest meci fiecare jucător să primească 45 de minute de joc. Lipsa fotbaliștilor cu experiență și în special a portarilor a făcut diferența, pentru că juniorul nostru a încasat două goluri foarte ușor, pe sus, el fiind destul de mic de statură, și a făcut și un penalti. E tânăr, are calitate, dar mai are de muncit și are nevoie de cineva cu experiență lângă el, ca să aibă de la cine învăța. Este un scor rușinos, este adevărat, dar nu asta este valoarea jucătorilor și eu am încredere că o să avem un început bun, mai ales dacă reușim să mai aducem jucătorii cu care tratăm. Discutăm cu mai mulți jucători buni, inclusiv cu un portar, pentru că Sorin Mogoșanu a plecat în Germania, și cred că o să fie bine la startul campionatului“, a declarat Victor Naicu, pentru GdS.

 

Florin Spînu, nemulțumit de jucătorii veniți în probe

 

Deranjat de modul cum s-a prezentat echipa a fost și președintele lui CSO Filiași, Florin Spînu, însă nici acesta nu se impacientează.

„ Acesta a fost ultimul joc în care au fost testați jucătorii tineri veniți în probe. Este o perioadă în care se testează jucătorii care vor face parte din lotul nostru. Sunt total nemulțumit de cei care au venit. Este o perioadă în care nu rezultatele sunt cele care contează, ci materia primă: jucătorul de fotbal. La începutul campionatului echipa o să arate cum trebuie“, a spus Florin Spânu.

CSO Filiași a înregistrat în această vară patru înfrângeri, 1-5 cu Pandurii Târgu Jiu, 0-1 cu Flacăra Horezu, 1-3 cu CS UNiversitatea II Craiova și 0-4 cu CS Cozia Călimănești, și un egal, 0-0 cu Internațional Bălești. În ultimul joc de verificare din perioada precompetițională, programat miercuri, de la ora 18.00, tot pe stadionul „Chimia“, trupa lui Victor Naicu o va reîntâlni pe CS Universitatea II Craiova.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS